Skull Trooper menyasszonnyával és pestis doktor skinekkel futott be a v6.02

Skull Trooper menyasszonnyával és pestis doktor skinekkel futott be a v6.02

De természetesen magát Skull Troopert is megvehetjük ismét!

Befutott a v6.02-es frissítés, ami a számával ellentétben egy igen tartalmas patch volt. Kaptunk vele egy új fegyvert, számos drop rate változtatást és egy teljesen új LTM-et! ITT olvashatjátok el!

Akciófilmeket idéző fegyverrel robogott be a v6.02-es frissítés

Egy kisebb –de annál tartalmasabb– frissítést kaptunk ezúttal is!

Most pedig az adatbányászok előszedték az érkező kinézeteket is, Skull Trooper visszatér az Item Shopba, de természetesen nem egyedül, egy feleséget is kapott magának Skull Ranger személyében. Természetesen Glider és Pickaxe is érkezett hozzájuk, a hónapokkal ezelőtt felfedezett Ghost Portal Back Bling pedig teljesítendő küldetések után szerezhető meg ezekhez a skinekhez!


Mint ahogy az látható, Skull Trooper kapott egy kisebb vizuális fejlesztést, így már nem néz ki annyira botrányosan. A közösség arra is tippelt, hogy a skin fejleszthetővé válik, a kép jobb alsó sarkában ezért is vannak azok a tortaszeletek, illetve ezért tér el ez a verzió az eredetitől. Előkerült egy kép, ami ezt a feltételezést támasztja alá!

Továbbá az is felmerült, hogy az amolyan 2018-as kiadás, –az eredeti 2017-es pedig örökre megmarad olyan ritkának, mint amilyen. A LoL fejlesztői ezt egyszer már eljátszották egy hasonlóan hype-olt skinnél, –lehet, hogy az Epic tanul tőlük! Meglátjuk rövidesen, hogy melyik verzió is valósul meg ezekből, feltehetően a következő Item Shop frissítéssel várnak elérhetővé a skinek!

UPDATE: TOVÁBBI SKINEK ÉRKEZTEK




Töltőképernyők:

3. heti

4. heti

Ne menjetek sehova, cikkünk folyamatosan frissül az esetleges újdonságokkal!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!