Lehetséges Golden Joystick  küldetések

Lehetséges Golden Joystick küldetések

A következő küldetéseket a Golden Joystick jelölés alkalmából készítette a Wargaming az orosz szerverre.

Legutóbbi cikkünkben összeszedtünk minden fontos tudnivalót az idei Golden Joystick jelölésről, és a magyar közösség egybehangzó véleménye szerint a World of Tanks idén nem érdemli meg, hogy megnyerje a Still Playing kategóriát. Ettől függetlenül az orosz szerverre –azaz a Wargaming legnagyobb piacára– a következő küldetéssorozatot szánták a fejlesztők (és egyelőre arról semmi információ, hogy a többi szerver számíthat-e hasonlókra).

Golden Joystick 2018: idén is összehozzuk?

Scheff | 18/09/28 10:03 Idén is a "Still Playing", azaz a "Még mindig játsszuk" kategóriában indul a World of Tanks, –olyan vetélytársak mellett, mint Destiny 2, Overwatch, PUBG, Rainbow Six Siege, Hearthstone, –és végül, de nem utolsó sorban a Battle for Azeroth kiegészítővel újra az élre törő World of Warcraft.

Küldetések az orosz szerveren

Küldetés Feladat Korlátozás Jutalom
#1 Játssz le 3 csatát. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 50.000 kredit, és 6 darab embléma.
#2 Ossz ki 3.000 sebzést. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 15.000 XP, 5 darab nagy javítókészlet
#3 Gyűjts össze 3.000 XP-t. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 50.000 kredit, és 6 darab embléma
 #4 Nyerj 3 csatát. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 15.000 XP, 5 darab nagy javítókészlet.
#5 Sebezz meg 3 ellenséges járművet. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 50.000 kredit, és 6 darab embléma
#6 Légy háromszor top 3 alap XP szerző a csapatodban. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 15.000 XP, 5 darab nagy javítókészlet.
#7 Semmisíts meg 3 ellenséges járművet. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 50.000 kredit, és 6 darab embléma.
#8 Légy háromszor top 3 alap XP szerző a csapatodban. Csak random csatában, tier IV-X tankokkal, felhasználónként egyszer. 15.000 XP, 5 darab nagy javítókészlet, nagy elsősegély és automata tűzoltókészülék.

A küldetések meglehetősen egyszerűek, azonban egyelőre arról semmi hír, hogy az európai szerverre is érkezne hasonló. A World of Tanks Oroszországban hihetetlen népszerűségnek örvend, ami sajnos a többi szerverről nem feltétlenül mondható el. Ettől függetlenül nincs kizárva, hogy a következő napokban hasonló finomságokat kapjunk mi is.

Kiegészítés: elérhető az EU szerveren is!

Cikkünk írása közben érkezett a füles, hogy a fenti küldetések elérhetőek az európai szerveren is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.