Golden Joystick 2018: idén is összehozzuk?

Golden Joystick 2018: idén is összehozzuk?

Ismét a Still Playing kategóriában indul a WoT, –a kérdés már csak az, hogy idén is összehozzuk?

Idén is a "Still Playing", azaz a "Még mindig játsszuk" kategóriában indul a World of Tanks, –olyan vetélytársak mellett, mint Destiny 2, Overwatch, PUBG, Rainbow Six Siege, Hearthstone és végül, de nem utolsó sorban a Battle for Azeroth kiegészítővel újra az élre törő World of Warcraft. A kérdés már csak az, hogy vajon idén is nyerhet a World of Tanks?

2017-ben sikerült a bravúr

Meglehetősen szkeptikusan állt hozzá a közösség a 2017-es Golden Joystick szavazáson a World of Tanks sikeréhez, –hiszen tavaly nem volt hiány botrányokból–, de egy XP szorzós hétvégéért cserébe játékosok ezrei nyomtak rá a World of Tanks-re. Erre az esetre különösen igaz lehet, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, de a korrektség jegyében zongorázzuk végig, hogy mi történt 2018-ban, és ezen tények alapján merre billen a mérleg nyelve.

World of Tanks Wins Golden Joystick Awards

This is your victory! Let's celebrate it together.

2018 januárja: Stop az e-sportnak!

Év elején a Wargaming hirtelen bejelentette, hogy idén megszűnik a Wargaming.net League, és ezzel a váratlan lépéssel nemcsak a meglévő kompetitív közösséget, hanem a feltörekvő játékosok ambícióit is hazavágta. A híreket 2018 harmadik negyedévére ígérték, –de tekintve, hogy már csak pár nap van vissza, ezért akár úgy is vehetjük, hogy ennek már lőttek.

2018 februárja: Alternatív szovjet fejlesztési ágak

A hátsó tornyos nehéz tank ág, de különösen az Object 430U és az Object 268 version 4 érkezése alaposan felkavarta az állóvizet, ugyanis a frissítéssel a valaha volt legerősebb egységeket rakták be a játékba. Utóbbi kettő rendkívül jól teljesít az összesített statisztikák szerint is, de a komolyabb nerfek idáig elkerülték őket.

2018 márciusa: Új HD térképek

Sok pályára szinte rá sem ismerni, és el kell ismerni, hogy grafikai téren valóban az elmúlt évek legnagyobb bravúrját hozták össze; a játék szebb, mint valaha.

2018 májusa: Olasz tankok

Egy teljesen új játékmechanikai újítás, ami persze a tier VIII-as Stronghold csatákat kissé hazavágta, mert a Progetto M35 Mod. 46-tól jelenleg nincs jobb közepes tank arra a játékmódra. Szerencsére random csatákban ebből túl sokat nem érzünk.

2018 júniusa: Új szovjet tank ágak

A februári frissítés második hullámaként is tekinthetünk az 1.0.2-es frissítésre, amivel megkaptuk az Object 277 és K-91 szovjet tier X-es harckocsikat. Szerencsére a kettőből csak az egyik sikerült brutálisan erősre.

2018 augusztusa: Lengyel tankok, új személyes kampányok és új pályák

Egy rendkívül masszív frissítés, ami egy kis életet lehel a kissé monotonná vált játékba. Ugyan az Excalibur küldetései nem sikerültek a legjobbra, de összességében elégedettek lehetünk az 1.1-gyel.

Megérdemli idén a World of Tanks a Golden Joystick-ot?

Mindent egybevetve erre a kérdésre határozott igen a válasz. Természetesen nehéz elmenni az e-sport jelenlegi helyzete mellett, de ha ezt nem nézzük, akkor idén valóban rendkívül sok tartalommal látták el a játékot, ráadásul szinte sosem volt hiány a játékon belüli extra kihívásokból, -elég csak a CW kampányokra, rangsorolt szezonokra, Progetto és Caernarvon AX maratonokra gondolni.

A szavazás menete:

  1. Látogass el az alábbi oldalra.
  2. Kattints "VOTE FOR YOUR FAVOURITE GAMES" felirat alatti Start gombra.
  3. Válaszd ki nyilak segítségével a Still Playing kategóriát.
  4. Nyomj rá a Vote gombra.
  5. A nyilak segítségével lapozz addig, amíg el nem éred a Submit my votes menüpontot.
  6. Add meg e-mail címedet, nevedet, a születési dátumodat, az országodat és pipáld be a legelső opciót, amivel kijelented, hogy elolvastad a szabályzatot.
  7. Kattints a Submit my votes gombra az oldal alján.

Idén a World of Tanks-re szavaztok? Változott a játékról alkotott véleményetek az elmúlt egy évben? Ha igen, akkor pozitív vagy negatív irányba?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.