Úgy tűnik, hogy a Skull Trooper outfit hamarosan vörös színnel is gazdagodhat

Úgy tűnik, hogy a Skull Trooper outfit hamarosan vörös színnel is gazdagodhat

Minden jel arra mutat, hogy teljesül majd a közösség kívánsága, sőt még a Ghost Portal is változhat!

A nemrégiben visszahozott klasszikus kinézet, a Skull Trooper rendesen felkavarta az állóvizet a játékosok között, megtippelhetetlen mennyiségű Fortnite-os csapott le a skinre. Az Epic Games azok számára, akik még tavaly ősszel vették meg, készített egy lila formát az outfithez, hogy ezzel tudják jelezni, ők már igazi veterán Skull Trooper játékosok.

Nézzük, milyen lesz a valószínűleg hamarosan érkező ajándékozás funkció!

A régóta ígérgetett Gifting könnyen lehet, hogy célegyenesbe ért!

Persze a kisebb-nagyobb felháborodás még így is elkerülhetetlen volt, 1-2 napig ez volt a fő beszédtéma a közösségben. Persze az ötletelések is beindultak, hogy mivel lehetne még feldobni a skint, volt olyan, aki szerint a vörös szín igen jól passzolna hozzá. Most úgy tűnik, hogy ez tényleg jöhet, az FNBR Leaks ugyanis erre utaló nyomokat talált!





Többen is jelezték, hogy ez nem lehet-e a lila verzió, csak más megjelenéssel, ugyanis az ilyen leakeknél a színek gyakran nem egyeznek. Az FNBR szerint mindenképp piros, ennek megerősítésére megmutatták a lila árnyalat modelljét is.


Könnyen elképzelhető, hogy nem a teljes skin lesz piros, csupán a csontrészei -hasonlóan a lilához- arról viszont egyelőre nincs semmilyen információ, hogy mikor és hogyan lesz megszerezhető. Olybá tűnik, hogy nemcsak a skin kap új színt, az outfithez tartozó backbling, a Ghost Portal is szerepel a leírásban. A halloween maga még hátra van, az Epic Games pedig már nagyon sok olyan dolgot villantott, amit más játékokban csak néhány nappal előtte mutatnak be, de könnyen lehet, hogy még mindig lapul valami a tarsolyukban! Jó eséllyel a közeljövőben minden kiderül!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!