Aréna meta: ahol a Warrior az úr!

Aréna meta: ahol a Warrior az úr!

A statisztikák szerint a Warrior időközben közel a legjobb osztállyá lépett elő arénában.

Szeptember elején még csak pedzegettünk, hogy a Warrior igen szépen jön fel az aréna erőrangsorát tekintve, de azóta Garrosh egyre jobban teljesít. A legfrissebb aréna rangsor alapján az 52,8%-os győzelmi arányával –a Rogue mögött egy kicsivel lemaradva– a dobogó harmadik fokát csípte el, míg tegnap 53,6%-os teljesítménnyel 0,2%-kal a Warlock mögé szorulva egészen a második helyig menetelt.

A Warrior és az aréna korábban összeegyeztethetetlen fogalmak voltak, de az áttörés nemcsak az új lapoknak, hanem a régiek felértékelődésének is köszönhető. Kezdjük is mindjárt a Warpath varázslattal, ami a Witchwood óta választható, –és bár mindig is egy kiváló leszedő spell volt–, de a Giggling Inventor megjelenésével nincs olyan játékos, aki a hármas ajánlatból nem ezt a lapot választaná. Egy Giggling Inventor ellen jó cserék esetében elég, ha egyszer pörög ki a Warpath, de hat manáért tökéletes válaszlépés egy ötödik körben pástra rakott kuncogó ellen.

A következő kulcslap a Supercollider, ami az új kiegészítő hozománya, és egy briliáns fegyver ebben a játékmódban, ugyanis jobb esetben hat lényt intézhetünk el vele minimális sebzés elszenvedése mellett. 

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp szeretnénk megemlíteni az Omega Assemblyben rejlő hatalmas potenciált. A játék elején három mech közül választhatunk, míg a végjátékban mindhármat kézbe kapjuk. Ez a lap egyszerűen zseniális!

Ha legközelebb kiváltjátok az aréna belépőt, akkor mindenképp próbáljátok ki Garrosht, mert nem kis meglepetést okozhat. Nincs más hátra, mint előre a 12. győzelemig!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!