Ezek lennének a legjobb landoló helyek a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjában

Valamit valamiért alapon azonban számítsatok rá, hogy nem csak egyedül érkeztek majd ezekre a helyszínekre. 

Az előző héten érkezett Call of Duty: Black Ops 4 jelenleg igencsak nagy népszerűségnek örvend a gamerek körében, ami minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy az Activision a piaci trendekhez igazodva elhelyezett benne egy battle royale játékmódot is. Manapság persze már mindenki br-t rak a játékaiba, azonban a CoD picit megújította a műfajt és a gyerekbetegségei ellenére a játék rendkívül pörgős, illetve végtelen szórakozást tud nyújtani bárki számára.

Itt nem kell például új mechanikákat megtanulnunk, desync-től és csalóktól tartanunk, vagy bajlódnunk az épületekkel, mivel ez csak egy mindenki által ismert CoD, amiben most a széria eddigi legnagyobb térképén gyalulhatjuk le az ellenfeleket. A győzelemhez persze érdemes ismerni azokat a helyeket, ahol bőséges loot-ra számíthatunk, szóval most végig vennénk, hova is érdemes landolni a Blackout-ban. Csak hogy képben legyetek, itt található a játékmód teljes térképe. 

Na de nem is nagyon húznám tovább az időtöket, lássuk a legjobb landoló helyeket a játékban!

Firing Range

Firing Range alapvetően a Black Ops első részében megjelent multi pálya ránc felvarrott változata, ami elhelyezkedéséből adódóan igencsak népszerű a landolók körében. Funkciójából adódóan a terep tele van fegyverekkel, azonban óvatosnak kell lennünk érkezés után, mivel benne van a pakliban, hogy a másik házban már van valaki, akinek ráadásul nagyobb fegyvere van. Abban az esetben sem pihenhetünk meg, ha túléltük a csetepatét, mivel további ellenfelek érkezhetnek akár a farmról, vagy Array-ről. 

Nuketown Island

Félreeső helyzete ellenére Nuketown Island igencsak kedvelt loot hely a játékosok körében, mivel a szigeten számtalan ház található, amik csak arra várnak, hogy kifosszuk őket. A helyszín egyetlen negatívuma, hogy jármű nem feltétlenül esik az ölünkbe és ha a kör a térkép másik végén található, akkor nem csak az esetleges ellenfelekkel, de az idővel is meg kell küzdenünk. 

Rivertown

Egyértelműen kijelenthető, hogy Rivertown a Blackout Tilted Towere vagy Hacienda del Patrón-ja, ugyanis mindig rengetegen ugranak és a meccs kezdetében itt történik a legtöbb gyilkosság. A helyszín hatalmas előnye, hogy nagyjából a térkép közepén helyezkedik el és bárhova is kerül a kör, azt könnyen megközelíthetjük a városból. Ne feledjétek azonban, hogy a zsákmánygyűjtés közben könnyen belefuthatunk más játékosokba is. 

Construction Site

Félre eső fekvése ellenére Construction Site egy valóságos aranybánya és a több szintes épület rogyásig van zsákmánnyal, amire általában, ha Squad meccsekről van szó, legalább 4-5 csapat pályázik. A helyszín adottságaiból adódóan mindenki könnyen juthat fegyverhez, előnyben azonban leginkább a felső szinteken lévők vannak, akik ráadásul helikopterrel is leléphetnek, ha forró lenne alattuk a talaj. 

Turbine

Turbine egy kicsit kakukk tojás a felsorolásban, mivel tapasztalataim alapján alapvetően kevesen célozzák be a helyet. Természetesen így is előfordulhat, hogy 1-2 csapat jön rajtunk kívül, azonban ha ismerjük a nagy hangárak adottságait és a csapatunk is fogékony az együttműködésre, egy kis mészárlás után bőséges jutalommal mehetünk tovább. 

Cargo Docks

A dokkok loot szempontjából szintén az aranybánya kategóriába esnek, azonban a helynek vannak hátrányai is. Egyrészt ha a hajóra landolunk, nagyon könnyen ott tarthatnak minket a partról, másrészt pedig a terep a térkép szélén található és egy esetleges északi körnél könnyen kicsúszhatunk az időből, míg az ellenfelekkel harcolunk. 

Ti egyébként hova szerettek leginkább ugrani a Blackout-ban? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!