Skadoodle ismét szünetelteti CS:GO karrierjét

Skadoodle ismét szünetelteti CS:GO karrierjét

Nem ez az első alkalom, hogy az amerikai játékos pihenőt tart karrierje során.

A 25 éves Tyler " Skadoodle " Latham csapata, a Cloud9 Twitter oldalán jelentette be, hogy saját és AWP-sük útjai elválnak. Skadoodle nem először vonul vissza a Cloud9 aktív felállásából, hiszen ezt már idén márciusban már egyszer megtette, –igaz sokáig nem volt inaktív, hiszen sikerült visszacsalogatniuk két hétre rá, azok után, hogy Stewie2k eligazolt az SK-hoz. A mostani bejelentés azonban végleges, hiszen a C9-től megtudhatjuk, hogy már javában zajlik az új AWP-s keresése és leigazolása.

Pletyka: Skadoodle újból a visszavonuláson gondolkozik

A Major után még visszajött a motiváció, –de úgy tűnik mostanra megint elfogyott.

Skadoodle még 2015 áprilisában igazolt a Cloud9 szervezetéhez, akikkel négy trófeát sikerült bezsebelniük, köztük az ESL Pro Leauge negyedik szezonját, illetve az ELEAGUE Major Boston-ét. Ezek mellett 2015-ben a világ huszadik legjobb játékosának tartották számon.

"Szeretnék szünetet tartani a CS:GO karrieremben, így ezúton is szeretném köszönetemet nyilvánítani mind a Cloud9, mind a szurkolók részére, a csapatnak pedig sikerekben gazdag folytatást kívánok!" - Skadoodle"

A Cloud9-nak így gyorsan szereznie kell egy új AWP-s játékost, hiszen hamarosan újabb LAN versenyen vesz részt a csapat; ez nem más mint a Koppenhágában megrendezendő BLAST Pro Series versenye november 2-3 között, –illetve versenyben vannak természetesen az idei ESL Pro League illetve ECS szezonjaiban is, ahol az ötödik illetve második helyen tartózkodnak.

A C9 felállása tehát az alábbi:

Timothy "autimatic" Ta
William "RUSH" Wierzba
Maikil "Golden" Selim
Robin "flusha" Rönnquist

Tyler "Skadoodle" Latham ( inaktív )

Soham "valens" Chowdhury ( edző )

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!