Kiszámolták mennyi aranyba kerül maxolni az összes kártyát

Kiszámolták mennyi aranyba kerül maxolni az összes kártyát

Több millió aranyat kéne költeni a lapjainkra, ha ki akarjuk maxolni őket!

A Clash Royale az egyik legnagyobb bevételt hozó mobilos játék. A Supercell nem bízta a véletlenre és kiválóan ismerte fel, hogy a játékosok hajlandóak valódi pénzt áldozni arra, hogy jobb kártyáik és így jobb paklijai legyenek, amivel könnyebb a sikerélményt megtalálni. Egy lelkes játékos kiszámolta, hogy jelenleg mennyi aranyba kerülne kimaxolni az összes kártyát, ami elérhető a játékon belül. Gombócból is sok!

Jelenleg 88 lapból áll a gyűjtemény, ami folyamatosan növekedni fog, ha az eddigi tapasztalatokból indulunk ki. A Common és Rare kártyákat még viszonylag egyszerűbb farmolni, minden Chestben kapunk ezekből a lapokból egy kisebb-nagyobb mennyiséget. Klánon belül is jelentős mennyiséget kérhetünk társainktól, de ha valódi pénz költése nélkül akarunk 13-as szintű Zappel és Minion Horde-dal játszani, azért rendesen pörgetni kell a meccseket. A Common és Rare kártyák felhúzása összesen 8.909.400 aranyba kerül és ez csak a kezdet.

Az Epic és Legendary kártyák ritkák és nehezen beszerezhetőek. A Tokenekkel most már megnyílt a lehetőség a cserékre, de a felfejlesztésükhöz nem elég az elegendő lap, jelentős arannyal is rendelkezünk kell. Összesen 7.235.000 aranyba kerül a 15 Legendary és a 25 Epic lapot maxolni.

Ha a 88 kártyát nézzük, akkor 16.144.400 goldot kell elköltenünk ahhoz, hogy minden lapot a 13-as szinten játszhassunk ki a meccsek alatt. Ez gyakorlatilag lehetetlen küldetés, de ha van elég pénzed, akkor a Gemek és Bundle-ök vásárlásával meggyorsítható a folyamat.

Nektek hány maxos kártyátok van eddig?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!