JasonR szinte az összes női nézőjét kibannolta

JasonR szinte az összes női nézőjét kibannolta

Egyelőre kicsit homályos a történet, de JasonR nagy bajban lehet a Twitch-nél, ha ezt tovább folytatja.

Pár hónappal ezelőtt tört ki egy kisebb botrány JasonR körül, amikor is az egyik streamjén ironizálva azt mondta, hogy a Twitch-en minden lány egy *****. Ezt utána sikerült megmagyaráznia azzal, hogy tényleg csak viccelődött és nem akart ezzel semmi rosszat.

"Azért mert minden csaj..." - Egy buta mondat miatt bannolták JasonR-t a Twitch-ről

Még a vak is látta, hogy ez csak szarkazmus volt, de a ban kalapács akkor is lecsapott.

Ennek most csúnyán ellent mond a mai botránya, hiszen egy női nézője úgy döntött, hogy kiveri a balhét.

missPerceived (a női néző): Szia, tegnap feliratkoztam JasonR-re ma pedig kibannoltak, tudsz nekem segíteni, hogy ez miért történt és hogyan lehetne ezt megoldani?

MyStumpyLegs (egy moderátor Jason streamjéről): Szia, ez egy hosszú történet, de nem különösen ellened irányul, egyszerűbb lenne voice chaten elmagyarázni a dolgot, őszintén.

missPerceived: Miért, mi történt?

MyStumpyLegs:

Csak gyere be egy szobába hadd mondjam el ott, nem kell beszélned csak mute-old le magad.
Na jó, inkább leírom haha, ha nem akarsz csatlakozni.
Ughh, okés nem csak rólad szól, mindegyik női nézőit kibannolta, valószínűleg a barátnője keze van a dologban.
Nem tudom mi lehet pontosan a háttérben, de minden feltűnően női névvel rendelkező nézőt kibannolják, de nem a modok.

missPerceived: De hát nem is csináltam semmit, ez nem igazán fair

MyStumpyLegs: Nem vagy egyedül, beszéltem másokkal is. Tudom, hogy nem csináltál semmit.

missPerceived: Egy random 18 éves lány vagyok, mégis mekkora veszélyt jelenthetek egy párkapcsolatra?

MyStumpyLegs: Tudom, de ez nem számít, mindenkivel ez történt. Valószínűleg a barátnője, de tényleg nem vagyok biztos ebben.

Ahogy a fenti beszélgetésben is láthatjátok, minden egyes női nézőt letilt a csatornájáról JasonR, méghozzá nem a modokkal, hanem a saját Twitch felhasználójával, erről természetesen bizonyíték is van.Ez jelenleg két dolgot jelenthet. JasonR pár hónappal ezelőtt nem viccelt és tényleg utálja a Twitch-en tevékenykedő nőket, akkor is ha néző és akkor is ha tartalomgyártó. Ha ez így van, akkor hamarosan búcsút mondhat majd a csatornájának, mivel a Twitch-nek komoly diszkrimináció elleni szabályai vannak.

A másik és sokkal valószínűbb forgatókönyv pedig az, hogy Jason barátnője bannolgatja a lányokat a streamről, méghozzá a JasonR saját felhasználójával. Ez megint csak borzalmasan buta dolog, hisz a féltékenységnek is vannak határai, ez pedig csúnyán átlépi azt. Nem is értjük, hogy hogyan engedheti ezt JasonR, de ennek szinte biztosan következményei lesznek a Twitch-el szemben is, hisz ez tényleg egyszerű diszkrimináció. Ez a kis botrány már csúnyán megviselte Jason reputációját, így tényleg sokba kerülhet neki, ha nem intézkedik hamarosan. Főleg azok után, hogy egy olyan női nézőit is kibannolt, aki 20 hónapja folyamatosan feliratkozott rá.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!