Hasznos tippek a Dual Class Arénához!

Hasznos tippek a Dual Class Arénához!

Itt van a Dual Class Arena, amihez pár tippet hoztunk, hogy minél több győzelmet érjetek el!

A Hallow’s End esemény megérkezett a játékba és rögtön ingyen aréna jeggyel jutalmazza a játékost az első belépés után. A Dual Class Arena felváltotta két hétre a sima arénát és ezzel az egyik legizgalmasabb élményt hozta a játékba. Jól választani nem könnyű, de igyekszünk néhány tippet és tanácsot adni, hogy a legtöbbet kihozhassátok az ingyenes runból!

A Dual Class lényege, hogy két hőst választasz az elején. Mindkét class kártyáiból jönnek fel választási lehetőségek, de a Hero Powered mindig a MÁSODIK választott hőshöz tartozó lesz. Az alábbi példában elsőnek a Huntert, másodiknak a Rogue-t választottam és a negyedik választásnál rögtön megjelent az újdonság: dönthettem, hogy a Rogue secretet, vagy a Hunter Stiched Tracker kártyáját veszem ki.

Érdemes általában stílusban hasonló hősöket választani, hogy a lehető legnagyobb szinergia legyen a választott lapok között. A Rogue + Mage, Rogue + Hunter, Mage + Hunter, Paladin + Hunter, Paladin + Mage kombinációk kiválóan alkalmasak egy tempós, gyors deck alapjául. A lassabb paklik kedvelői a Warrior + Druiddal,  próbálkozzanak, ahol a rengeteg páncél és nagyobb lények segíthetnek a győzelemben.  Lehet próbálkozni teljesen elborult kombókkal is, mint a Priest + Warrior, vagy a Warlock + Priest, Rogue + Priest, de ezek inkább a szórakozást nyújtják és nem az aranykupacunkat gyarapítják.

Legfontosabb, hogy legyen egy elképzelésetek az irányról és a stílusról, amit játszani szeretnétek és az alapján pickeljetek a felajánlott hősökből és lapokból.

Ha segítségre van szükségetek a harminc lap kiválasztásokhoz, akkor mindenképpen keressétek fel a Lightorge oldalát, ahol a frissített tier listán megtalálhatjátok a legjobb kártyákat és azokat a lapokat, amiket minden körülmény között ajánlott elkerülni. Továbbá nézzétek meg Collins videóját, ahol összefoglalja a leghasznosabb tanácsait!

Nektek melyik a kedvenc hőskombótok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!