Csináld utánuk: harmadik kiválóságjel az Object 279-re!

Csináld utánuk: harmadik kiválóságjel az Object 279-re!

Az elsők között szerezték meg az Object 279-et, és már három csillag díszeleg a tankjukon!

Legutóbbi cikkünk óta tudjuk, hogy a World of Tanks profi játékosai hihetetlen teljesítményre képesek, ha megvan hozzá a kellő motivációjuk. A világ első Object 279 (e) harckocsiját az európai szerveren szerezték meg körülbelül 20 óra játékkal, és ez az emberfeletti teljesítmény Chessgenie nevéhez köthető, aki azóta nemcsak kipróbálta, hogy mit tud az új járgány, hanem kicsivel több, mint 100 csatából rá is pattintotta a harmadik kiválóságjelet.

A gun mark szerző csata 2:03:00-kor ér véget, majd a statisztikából kiderül, hogy a harmadik csillaghoz ~5.300 kombinált sebzésre volt szüksége a fiatal német tehetségnek. Chessgenie legjobb körét pár nappal ezelőtt futotta Himmelsdorfon, ahol közel 11.000 sebzést osztott ki a szovjet apokalipszissel!

Nem ő az egyetlen, akinek három csillag található az Object 279 csövén!

Talán a FAME elpártolt tőle, de Dakillzor még mindig egyike a legmotiváltabb harckocsizóknak, aki –Chessgenie után nem sokkal– megszerezte, majd lecsillagozta a fenevadat

Saját bevallása szerint sokat hibázott, ezért volt szüksége 104 csatára a mutatványhoz, –hiszen 94%-on volt 89 csatánál. Mindenesetre az ~5.500 kombinált sebzés önmagáért beszél, ezért mi mindenképp gratulálunk neki!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.