Ezen a héten újból könnyebben megszerezhetjük a vízen járó Azure Water Stridert!

Ezen a héten újból könnyebben megszerezhetjük a vízen járó Azure Water Stridert!

Újból a Mists of Pandaria világába utazhatunk vissza és megszerezhetjük a játék egyik leghasznosabb mountját.

A WoW történelme során rengeteg érdekes, különböző alakú és színű mountot szerezhettünk meg. Valaki csak a kinézetük miatt gyűjti őket, de sokaknak a funkció is fontos, hisz van amelyik úszni tud, van olyan, amin különböző árusokat találhatunk, de olyat is találhatunk, ami egyszerűen Jézusként halad a vízen, mintha el se hagyta volna a szárazföldet. Az egyik ilyen mountot a MoP-ban szerezhettük meg, a becses neve pedig az Azure Water Strider. Valószínűleg senkinek sem okoz meglepetést, ha elárulom, hogy a WoW eheti eseménye nem más, mint egy Mists of Pandariás Timewalking, tehát újra átélhetjük az ott átélt harcokat, amiből még egy-két jutalmat is szerezhetünk. Viszont nem csak a raidek, hanem a vendorok is visszatérnek az eseménynek köszönhetően, így ezen a héten újból megszerezhetjük a játék egyik leghasznosabb mountját. Nézzük mit is kell tennünk érte.

Hogyan kezdjünk neki?

Az első és legfontosabb lépés, letisztázni, hogy pontosan mennyi mindenre lesz szükségünk. Kezdésnek érdemes valahonnan szereznünk egy Darkmoon Top Hat-et vagy éppen egy WHEE! buffot, amik 10%-kal megnövelik a beérkező repuk mennyiségét. Természetesen a Humanek kihagyhatják ezt a lépést, hiszen a faj különleges passzív képessége rengeteget segít. Ezután el kell kezdenünk megszerezni a Timewarped Badge-eket, amiből bőven kell majd, hiszen 100-110 Commendationt kell majd vennünk, ha nem használunk semmilyen segítséget, mint például az előbb említett Racial vagy éppen a Top Hat. A Timewalk első küldetése már megajándékoz minket 500 badge-el, ami egy jó kezdet, hiszen ez 10 Commendationt jelent számunkra. Szerencsére ezeket a tokeneket az egész felhasználói fiókodban cserélgetheted, így összesen 10-11 karakterrel kell megcsinálnunk az első rövid küldetést, ezzel össze is gyűlik a 110 Commendation, amit ezután bármely karakterünknél összegyűjthetünk és meg is van az Exalted, ami után a mount is a miénk lehet. Természetesen nem mindenkinek van 10-11 karaktere és még van egy kis apróság amire érdemes figyelni.

Amint elég tokent adtunk oda Nat Pagle-nek, hogy elérjük a Revered szintet, kicsit érdemes megállni és vásárolni tőle, hisz ad nekünk egy Grand Commendation of the Anglers nevű tárgyat, ami 100%-kal megnöveli a beérkező reput, ezért készülhetünk el ilyen gyorsan. Mint említettem, az altok kellenek ahhoz, hogy ezt gyorsan megcsinálhassuk, de szerencsére elég csak 91-es szint fölötti altokat találni. Persze ebből sincs mindenkinek 10-11, ahogy nekem se, így nekünk egy kicsit tovább tart majd ez a grind, hisz érdemes lesz megcsinálni a napi és Timewalking küldiket, ami mellett a MoP-os bossokat is érdemes megölnünk, hisz ők is adnak nekünk valamennyi Timewalking Badge-et.

Még egy ötletünk természetesen nekünk és egy Reddit kommentelőnek is támadt, miszerint csak csinálnunk kell 10 Demon Huntert, akikkel ezután végig csináljuk az első Timewalking küldetést, amitől fejenként 500 Badge-el gazdagodunk. Természetesen erre azért gondolt a Blizzard és a karakter elkészítésétől számítva egy napon át nem csinálhatjuk meg a Questet, de ha szerencsénk van 24 órával később már bele is vághatunk a farmolásba. Sajnos ezt a teóriát nem tudom megerősíteni, de én biztosan kipróbálom majd.

Emellett érdemes talán megvárni a hét végét, hiszen csütörtöktől 10%-kal több reput kapunk a Halloween esemény miatt.

Összegzés, avagy TLDR

  • Körülbelül 5000-5500 Timewalking Badge-et kell szereznünk, hogy felhúzzuk a reput
  • Ez 100-110 Commendation-t jelent
  • Ne felejtsük el Reverednél megvenni Nat Pagle-től a Grand Commendation of the Anglers-t
  • A Commendation-ök tradelhetőek Accounton belül, így altokkal sokkal könnyebb dolgunk lesz.

Természetesen sokat kell küzdenünk a mountért, de nem szabad elfelejtenünk, hogy tényleg megéri, főleg a BfA jelenlegi zónáiban, ahol rengetegszer komoly víztömeg állja az utunkat. Sok sikert kívánunk a grindhoz, remélem minél többen megszerezzük majd az Azure Water Stridert!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!