KennyS sosem látott gyenge teljesítményt mutat

KennyS sosem látott gyenge teljesítményt mutat

"Nem játszok mindig jól, de szerintem mindvégig a legjobb három AWP-s között maradtam a világban." Ezt még 2018 nyarán nyilatkozta a francia AWP-s, azóta már nem biztos, hogy helytálló a kijelentés.

Többször is értekeztünk már a G2 jelenlegi felállásáról és teljesítményéről, legutóbb az ugyancsak gyengélkedő Virtus.pro tudta őket lesöpörni a pályájáról, –és bár azóta nyertek meccseket mind az EPL-ben, mind az ECS-ben–, a csapat teljesítménye és játékra továbbra is hibákkal teli és borzasztó ingadozó. Ha megnézzük a már említett VP elleni mérkőzésük óta lejátszott meccseket, színtisztán láthatjuk, hogy valami nagyon 100%-os a csapatnál. A Ninjas in Pyjamas csapatát ugyan le tudták mosni mindkét pályáról tegnap, a fnatic ellen már csak 1-1 jött össze, míg az Astralis és az EPL-ben újoncnak számító Windigo ellen 3, illetve 2 kört sikerült csak hozniuk.

Nincs élete formájában a G2, de ennyire rossz játékot még soha nem láttunk tőlük

Sziky | 18/10/12 14:45 Az ECS hatodik szezonjának európai divíziójában találkozott a G2 és a Virtus.pro csapata, -egy Bo2-es mérkőzés keretein belül. Egyik csapat sincs élete formájában, a Virtus.pro most már évek óta alul teljesít, a szeptemberi hónapban 21 mérkőzésből mindössze hét alkalommal hagyták el győztesen az adott pályát, a sokak kedvence pasha pedig végképp elkeseredni látszik a csapat teljesítménye kapcsán, és fontos bejelentést ígért még a múlthéten.

A G2 hanyatlásának ezer és egy oka lehet, amit mi, külsős szemlélők nem láthatunk. A legtöbben ugyanakkor Ex6TenZ, SmithZz és bodyy legjobb esetben is átlagos játékát jelölik meg a gond forrásaként és elfeledkeznek, hogy bizony egy CS:GO csapatban nem csak három ember van. Shox és kennyS bár csapaton belül messze a legjobb teljesítményt nyújtja, –mindketten mélyen alul teljesítenek, még magukhoz képest is. Különösen a csapat AWP-s játékosa, kennyS, aki negatív rekordot döntött: 2013 óta nem volt ilyen gyenge a teljesítménye.

Hogy mi lehet a francia AWP-s gondja, azt csak ő tudhatja, –legutóbb arról szereztünk tudomást, hogy még nem írta alá új szerződését a G2-nál. Ezzel a teljesítménnyel lehet, hogy a csapat is másik mesterlövész után néz majd?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!