Egy új vámpír skinnel bővülhet majd a játék, illetve a Battle Bus-on is alakítottak

Egy új vámpír skinnel bővülhet majd a játék, illetve a Battle Bus-on is alakítottak

A Battle Pass-os Dusknak a közeljövőben érkezhet a párja!

A hatodik szezon egyértelműen a halloweenre épül; minden a rémisztésekről és a jelmezekről szól, –amik persze sok helyen nem is annyira jelmezek, ugyanis valódi vérfarkas, illetve vámpír található az aktuális szezon BP-jében is. 

Az Epic-től megszokhattuk már, hogy a fontosabb/nagyobb sikert arató skineknek mindig elkészítik a párjukat is: ez azt jelenti, hogyha először férfit adnak ki, akkor a jövőben utána valamikor érkezni fog a női verzió is, vagy épp fordítva. Persze az is megesik, hogy a kettőt egyszerre fedik fel, mint ahogy tették azt a legújabb pókkirály és királynő outfitekkel is!

Jelen pillanatban a játékban egyetlen vámpír karakter található, ez a női Dusk, akit a 71-es tier szinten oldhatunk fel! Úgy fest, hogy most neki érkezhet majd a párja!


Az adatbányászok a játék fájljaiban egy férfi vámpírra utaló nyomokat találtak, akinek a neve Sanctum lesz! Backbling is fog tartozni hozzá, ez a Coven Cape nevet viseli! További részlet nem derült ki a skinről, de könnyen lehet, hogy a következő frissítés során fedi majd fel az Epic!

Ezenfelül egyébként a fejlesztők eszközölték egy apróbb –ám annál jelentősebb– változtatást a Battle Bus-on is, mostantól 25%-kal gyorsabban halad a jármű!

Ez egyelőre csak egy teszt, de könnyen lehet, hogy a jövőben is megtartja az Epic!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!