XANTARES-ékkel térhet vissza az SK Gaming

XANTARES-ékkel térhet vissza az SK Gaming

FalleN-ék távozása óta üres az SK Gaming CS:GO csapata, most azonban egycsapásra új ötösre tehetnek szert.

FalleN-ék júniusban írtak alá az újjáéledt Made in Brazil-hoz, az addigi otthonuk az SK Gaming pedig játékosok nélkül maradt. Hasonló helyzetben van a török Space Soldiers is: XANTARES múlthéten jelentette be, hogy mind az öten elhagyják a Space Soldiers szervezetét. Azóta is szervezet nélkül játszanak a törökök, ex-Space Soldiers néven.

Mi sem lenne egyszerűbb: adott egy nagynevű szervezet csapat nélkül és ott a másik oldalon nagynevű fix, összeszokott ötös szervezet nélkül. Az SK Gaming Twitter oldalán található poszt is hasonló üzlet nyélbeütését szellőzteti meg, illetve, –ahogy az lenni szokott– hirtelen a török játékosok bekövették az SK közösségi média oldalait is. Az európai székhelyű szervezet így akár egy már bejáratott csapattal térhet vissza a CS:GO versenyekre, míg XANTARES-éknek új esély nyílna a már sokszor emlegetett "naggyá akarjuk tenni a török CS-t" álom megvalósítására.

Sem a török játékosok, sem az elhagyott Space Soldiers szervezetük nem volt túl bőbeszédű az elválás kapcsán, ahogy az esetleges SK-hoz igazolásról sincs hivatalos információ. Ugyanakkor az éppen kapóra jövő helyzet –és az elhintett nyomok– alapján nem ez lenne a CS:GO történelem első olyan átigazolása, amiről hasonló körülmények között kaptunk híreket.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!