A jelmezek közt a Fortnite dominálja a Google keresési listáját Amerikában

A jelmezek közt a Fortnite dominálja a Google keresési listáját Amerikában

A tengerentúlon a halloween egy jó része a Fortnite-ról fog szólni.

Egyre inkább közeledik halloween éjjele, ami Magyarországon is kiemelt eseménynek számít már, mind anyagi, mind marketing célból. Természetesen az egyik legnagyobb felhajtás az ünnep körül Amerikában zajlik: ilyenkor a gyerekek is bejárják a környéket és cukrot gyűjtenek a szomszédoktól!

Magyarországon népszerűvé váltak a különféle halloweeni bulik, illetve egyéb események, például horrorisztikus tárlatvezetések, halloween témájú szabadulószobák és még ezer egy dolog. Sok ember veszi még mindig a szívére, hogy erre a köztudatban alapvetően Amerikához titulált ünnepre Magyarországon is nagy igény van, de a valóság bizony ez. A Frightgeist elemzése alapján az Amerikai Egyesült Államok területén az 50 állam közül 43-ban a Fortnite végzett az első helyen, amikor jelmezeket kerestek. A következő képen az az 5 állam és város látható, ahol a legmagasabb arányt érte el a játék.

Az 50-ből tehát mindössze 7 olyan állam volt, ahol nem a Fortnite győzedelmeskedett, ezek a következők:

  • Alaszka (sellő)
  • Arkansas (dinoszaurusz)
  • Idaho (unikornis)
  • Oregon (dinoszaurusz)
  • Dél-Dakota (Pókember)
  • Utah (unikornis)

Természetesen más videojátékok is megtalálhatóak voltak a listán; Mariora is például elég sokan kerestek rá, maga a videojáték, mint kategória pedig az összes jelmezes keresés 4%-át tette ki!

A legdurvább az egészben, hogyha végiggörgetjük az interaktív térképet, a kontinens keleti, dél-keleti és déli oldalán szinte csak a Fortnite nevét dobja fel nekünk az oldal! Az Epic bizony erősen beépítette a köztudatba a játékát, –kíváncsian várjuk majd a felbukkanó képeket a különféle kosztümökről.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!