Mi válthatja fel a régi Tempo Mage-t?

Mi válthatja fel a régi Tempo Mage-t?

A nerfek legnagyobb vesztese lehet a Tempo Mage. Nézzük meg, hogy mi léphet a régi változat helyébe!

Élesedtek a nerfek és a Tempo Mage rajongói elmorzsolhatnak egy könnycseppet. A Mana Wyrm gyengítése hatalmas érvágás egy olyan paklinak, aminek ez volt az egyetlen egy manás lénye és a számok alapján nagyjából tíz százalékkal dobta meg az átlagos győzelmi arányt, ha sikerült az első körben kitenni a boardra.

Nincs veszve azonban minden, nézzük meg, hogy milyen más Tempo Mage paklik törhetnek fel, a következő napokban!

A Wyrm nerf derült égből villámcsapásként ért minket, mert hiába volt több változat is erős (legend 1 is akár), azért dominanciáról és broken paklikról beszélni felelőtlen lenne. A lapot magát már évekkel ezelőtt is lehetett volna gyengíteni, de pont a mostani metában jó volt, hogy működött egy ellenszer a kombó deckek armadája ellen.

Mivel lehetne kitölteni az űrt, ami a régi Tempo Mage után maradt? Egyik megoldás, hogy az eredeti változatból 28 lapot változatlanul hagyunk és csak a két kieső Mana Wyrm helyére érkezne új egy drop. Erre a Fire Fly és az Argent Squire lehet jó megoldás. A Dire Mole és a Secretkeeper lehetne még alternatíva, de azokban talán nincs akkora potenciál.

Kód: AAECAf0EBuvCAnHDAe72AqLTAr8IDLQEuf8CwcEClgWYxALmBKsE++wCj9MC7AWV/wK7AgA=

Szóba jöhet a Murloc Mage, mint alternatíva a gyorsa agresszív stílusra. Legend 22-ig lement a nerfek előtt, kíváncsian várjuk mit tud majd a mai naptól kezdve.

Cuppognak a békatalpak: ismét high legendben a Murloc Mage

48 meccs után 70 százalék feletti győzelmi arány. Bemutatjuk a high legend Murloc Mage-t!

Kód: AAECAf0EAqLTAu72Ag6/AbsCxQPbA/4DlgXjBdAHpwidwgKxwgKGxALO7wLeggMA

A Mana Wyrm manaköltségének növelése megnyithatja az utat az Even Tempo Mage előtt, ami a Frostbolt - Fireball - Pyroblast tengelyre és az erősített Hero Powerre építkezhet. Erre még rengeteg meccs és finomítás vár, de a koncepció adott.

Kód: AAECAf0EBO0F8gWi0wLN9AINuwKVA+YElgWWBr8Iv8ECmMQCvuwC7/ECtPwClf8C74ADAA==

Szerintetek mi működhet a következő napokban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!