Tin Hearts - bájos VR játék a Fable fejlesztőitől

Tin Hearts - bájos VR játék a Fable fejlesztőitől

"Where a Lion falls a Rogue Sun rises..." Ezzel a mondattal köszönti a volt Lionhead Studios dolgozók alkotta Rogue Sun csapata a közösséget.

A Lionhead Studios-t és a Fable játékokat remélem mindenki ismeri, Peter Molyneux három részt megélt játékszériája egy varázslatos fantasy világba kalauzolt el minket, és bár a második, de különösen a harmadik rész már nem sikerült túl fényesre, mégis kellemes emlék mindhárom rész a szerepjátékok rajongóinak. A cég lassan három éve, hogy bezárt, az akkor készülőben lévő Fable Legends játékot elkaszálták, most viszont az ott dolgozók közül többen egy új stúdióba tömörültek, ez a Rogue Sun, első játékuk pedig már a Fable részektől megszokott bájosságú Tin Hearts lesz.

A Tin Hearts egy VR-ban játszható logikai kalandjáték lesz, amelynek során apró játékkatonákat kell majd átvezetnünk a feladványokon, biztonságba juttatva őket a pálya egy másik pontján. A program három epizódból fog állni, a fejlesztők előzetes információja szerint egyenként 3-4 órányi játékmenettel. Az első felvonás már november 8-án elérhető lesz, fontos azonban megjegyezni, hogy Early Access állapotban, így hibák és apróbb kellemetlenségek még előfordulhatnak majd.

Tin Hearts Act 1 megjelenés novermber 8-án Steam-en és az Oculus Store-ban!

Ha mélyebben érdekel ez a terület, és nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor csatlakozz VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: Steam

Kövess Minket!