Ha unod a banánt ladderen, próbáld ki a Blizzard által ajánlott offmeta paklikat!

Ha unod a banánt ladderen, próbáld ki a Blizzard által ajánlott offmeta paklikat!

Nem feltétlenül kell beállnunk a sorba, ha eredményesek szeretnénk lenni ladderen. 

A Hearthstone játékosok egyik örök kérdése, hogy mégis milyen paklival induljanak neki a ladder megmászásának. Szerencsére a profik gyakran ellátják a játékosbázist tanácsokkal, –nemrég például Thijs adott tuti tippeket azok számára, akik hatékonyan szeretnének haladni Rank 5 alatt. Vigyázat, az alábbi cikkben megtekinthető tanácsok a szomorú valóságot tükrözik, szóval csak erős idegzetűeknek ajánljuk figyelmébe!

Thijs tuti tippjei rank 5 alatt

Thijs a világ egyik legnépszerűbb HS játékosa. Streamen kérdezték meg, hogy mivel érdemes ladderezni legendig. A válasz magáért beszél!

Természetesen a Blizzard sem hagyná ki a lehetőséget, hogy segítse az épp tűnődő játékost és offmeta ajánlójukban érdekesebbnél érdekesebb, mégis Legend képes listákkal bombázzák a nagyérdeműt. Nézzük is meg, hogy a stúdió legutóbb milyen paklikat tartott érdemesnek a bemutatásra. 

Resurrect Priest - 71.2%

A legutóbbi VS metajelentés szerint a Priest szénája egyáltalán nem áll jól és népszerűségi, illetve győzelmi arányai láttak már szebb napokat is. A Resurrest lista ezen igyekszik javítani, és a legfrissebb adatok alapján a pakli egyes változatainak győzelmi aránya az egész laddert tekintve 50% felé kúszott. Ehhez valószínűleg nagyban hozzájárult az alábbi Legend verzió, ami kicsit hihetetlennek tűnő 71.2%-ban nyeri meg a meccseit a Blizzard szerint. 

Kód: AAECAa0GBL7IAsLOAtD+AqCAAw3tAeUE1QjRCtIK1wryDNHBAuXMAujQAuPpAvLxAvv+AgA= 

Star Aligner Druid - 67.3%

A Druid kaszt manapság igencsak dominálja a laddert, mivel több verziója, mint például a Malygos, a Togwaggle, a Big, a Taunt, a Baku és az Autofill is rendkívül hatékony. Habár a Star Aligner Druid pakli magját nagyjából ugyan azon lapok jelentik, mint a felsoroltakét,  kicsit mégis kilóg a sorból, amiért bekerülhetett ebbe az offmeta felsorolásba. A deck nevéből adódóan a Star Aligner és a többi 7 élettel rendelkező lény köré épül, a kombóval pedig nem csak a pástot tudjuk letakarítani, de az ellenfél hősének is nehéz időket tudunk okozni. 

Kód:AAECAZICApTSApvoAg5AX+kB1QjkCMbCAofOApjSAp7SAovhAoTmAsvsAo3wAquAAwA=

Tempo Rogue - 66%

A Rogue legjobban menő archetípusai mostanában az Odd, a Miracle és a Quest, ezért is érdekes látni, hogy a Tempo változattal is nagyot lehet menni Legend-ben. A pakli alapvetően a már tőle megszokott agresszióra épít és a klasszikus lapok –mint például a Hench-Clan Thug és Fal'dorei Strider– mellett érdekes módon helyet kapott enne a Myra’s Unstable Element is. 

Kód: AAECAaIHBLIC7QKvBOf6Ag20AYwCzQO9BJsFiAfdCIYJgcIC68IC3NEC2+MCpu8CAA==

Ti egyébként szoktatok offmeta paklikkal próbálkozni, vagy inkább csak a jól bevált recepteket követitek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!