A hétvégén a legjobb TEKKEN 7 csapatok mérik össze erejüket!

Az október 20-án tartandó Mastercup 10 Majorön a világ legjobbja címért szállnak harcba a legtehetségesebb virtuális bunyósok.

Nem egyéni, hanem csapatalapú tornáról van szó, a–mi azt jelenti, hogy 5 fős együttesek állnak ki egymás ellen és döntik el, hogy kik a legjobbak TEKKEN 7 Fated Retribution-ben. Tavalyhoz képest nőtt a létszám: egy évvel ezelőtt 1039, idén pedig a 1100-at is meghaladta a nevezők száma. Ez több, mint 220 gárda jelenlétét eredményezi majd, szóval a bunyós játékok Mekkájában, Japánban igazi Tekken 7 ünnepet tartanak majd.

A PIXEL Egyesület jóvoltából ismét egy magas színvonalú magyar közvetítést láthatnak az érdeklődök, hiszen nem ez lesz az első ilyen produkciójuk, valamint ők első kézből ismerik a Távol-Kelet atmoszféráját, miután év elején megjárták az EVO Japan 2018-at is.

2007 óta ezen legrangosabb TEKKEN versenyen 5 fős csapatok küzdenek meg egymással a világ legjobbja címért! A bajnokság különlegessége, hogy előre bejelentett harcosokkal jelentkeznek a játékosok, és eredeti játéktermi gépeken versenyeznek!

A magyar nyelvű közvetítést az alábbi csatornán követhetitek figyelemmel október 20-án este 18 órától:

Nézd meg K1CS1K élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!