Forsakent már a reptéren várták az indiai CS:GO közösség tagjai

Amit a következő napokban és hetekben kapni fog, azt nem teszi zsebre!

Hatalmas port kavart péntek délelőtt, hogy az OpTic India egyik játékosát, név szerint Forsakent, a meccs közepén kibannolták és elküldték az eseményről. Eleinte keveset lehetett tudni, de később kiderült, hogy még az admint is megpróbálta elküldeni a gépétől és sikerült is kitörölnie a csalást, amit végül a Windows Temp mappájában találtak meg, mivel ott csomagolta ki. A történés hatalmas port kavart a CS:GO közösségben; jelenleg ez az idei év legnagyobb csalás botránya. A profik és európai közösség mellett csak egy csoportot zavar még inkább Forsaken tette: az indiai CS:GO közösséget.

"A pletykák szerint az indiai CS:GO közösség néhány tagja a reptéren várja forsakent, hogy megetessék vele, amit főzött. Ez nem igazán hangzik jól. Egy kicsit le kéne nyugodni emberek. Nem kell túlreagálni a dolgot."

Nem igazán tudjuk, hogy pontosan mit is akar jelenteni a "megetessék vele, amit főzött" angol verziója, de szinte biztosan nem szeretnék megsimogatni a buksiját. Természetesen érthető ez a fajta reakció, de valószínűleg forsaken így is az élete végig megemlegeti majd a versenyen történteket és e-sport karrierről már nem is álmodhat. A mémek természetesen péntek óta nem álltak le, és hogy egy kicsit vidámabb vizekre evezzünk, –nézzük is meg, hogy milyen remek fragmovie-t állítottak össze az indiai s1mple-nek:

Emellett már a CS:GO accountját is "visszalopta" tőle az, aki eladta neki, –így valószínűleg örökre tönkretette a csalással kovácsolt karrierjét.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!