Éjjel a kocka eldobta a rúnákat és szinte teljesen átvette a hatalmat a ház felett!

Éjjel a kocka eldobta a rúnákat és szinte teljesen átvette a hatalmat a ház felett!

Vajon mit tartogat még nekünk a kocka?

A szezon kezdete óta tart minket lázban a lebegő sziget, és a körülötte történő események. Nemrégiben nem csak aktiválta, de össze is kapcsolta magát az összes rúnával, az este folyamán pedig le is ejtette őket és még inkább ellepte a szigeten található egy szem házat.A hírek szerint a rúnákat nem csak eldobta a sziget, de el is indult az új célja felé, ami nem más, mint Leaky Lake. Egyelőre nehéz megmondani, hogy ott mi történik majd, de könnyen lehet, hogy a tegnap emlegetett teória még nincs teljesen veszve, miszerint a kocka előbb-utóbb fellő az égbe, ami miatt sötétbe borul a Fortnite pályája.

Emellett az is kérdéses, hogy mi lehet pontosan a sok kis kocka a szigeten található házban. Valamiféle fertőzés, vagy csak a kocka próbál magának utat törni és növekedni? Halloween napjáig ezt szinte biztosan nem tudjuk meg, így már most kimondhatjuk, hogy a fejlesztők egy kicsit több hangsúlyt fektetnek ezúttal a történetszálra, mint az előző szezon elején.

A tegnap teaselt Fortnitemares eseményről sem tudunk sokkal többet, –így tényleg remek munkát végez jelenleg az Epic, hisz egy csepp információ sem szivárgott még ki. Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal mivel rukkolnak elő a fejlesztők!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!