A Just Cause 4 még a Mikulást is leelőzi!

A Just Cause 4 még a Mikulást is leelőzi!

Öveket becsatolni, december negyedikén indul az őrület!

Az év utolsó hónapjában a legtöbb játékosnak végre van ideje arra, hogy a korábban megjelent címek többségét kipörgethesse. A Square Enix viszont egyedülálló módon decemberre időzíti a Just Cause legújabb részének premierjét, ami éppen olyan őrült lesz, mint a korábbi epizódok. Az elmúlt időszakban több új információ is napvilágot látott a játékkal kapcsolatban, amiket egy csokorba szedtünk nektek. 


Az egy jóideje már ismert, hogy az Avalanche Studios által készülő játék december 4-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra, valamint tele lesz a korábbi részekből már ismert és közkedvelt robbanásokkal, rombolásokkal és rengeteg olyan őrültséggel, ami igencsak kevés más játékban érhető tetten, –pedig köztünk szólva a Saints Row és a Dead Rising széria sem szégyenkezhet. A történet a legendás Rico Rodriguez visszatérésével folytatódik, aki Dél-Amerikában próbálja helyrerakni a rettegett Black Hand bandát és különösen kegyetlen vezetőjét, Gabriela Morales-t, aki ellen egy kisebb hadsereget is össze kell toboroznia


Az igazi nyílt világú kaland óriási területen terül el, hiszen 1042 négyzetkilométeren terpeszkedő virtuális homokozót fogunk kapni, ahol egyedülálló módon minden területen egy-egy újabb sztoriszeletet fogunk kapni. Természetesen mit sem érne az egész, ha nem kapnánk elegendő mennyiségű járművet a hatalmas világ felfedezéséhez, amiből összesen 104 darab kerül bele a játékba. 

A korábbi részekből ismerős supply drop rendszer megmarad, amire szükségünk is lesz, hiszen így pilótáink segítségével nem csak járműveket, hanem fegyvereket és egyéb cuccokat is kaphatunk. Bár jó eséllyel igencsak magasra kell majd állítanunk a nehézségi fokozatot, ha azt szeretnénk, hogy néhány alkalommal megizzasszon minket a program.


A jól megszokott játékmenet azonban nem változik, úgyhogy ha valaki egy pörgős és adrenalindús játékélményre vágyik, akkor érdemes még decemberben lecsapni a Just Cause negyedik epizódjára. Bár eddig nem voltak mikrotranzakciós lehetőségek a széria korábbi részeiben, a mostaniba viszont pakoltak ilyen opciót a készítők, –egyelőre nem árulták el, hogy a keményen megdolgozott forintjainkért cserébe milyen játékon belüli jóságokat vásárolhatunk majd magunknak. 

Már csak cirka másfél hónap van hátra a Just Cause 4 megjelenéséig, ami nagy valószínűséggel a világot nem fogja megváltani, de üde színfoltja lesz a 2018-as játékfelhozatalnak. Ennél többet pedig nem is igazán várhatunk tőle.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!