Vedd meg a Black Ops 4 DLC-jét és boldogabb lesz egy veterán!

Mert nem csak a veterán játékosok érdemlik meg a törődést.

Mindig jó látni, amikor a gamerek, a játékkiadók és a fejlesztőcsapatok kiállnak egy-egy nemes ügy érdekében, ami –szó szerint is– jótékony hatással lehet a társadalom különböző csoportjaira. Elég itt a nagyobb streamerek által kezdeményezett adománygyűjtő közvetítésekre, a legtöbbször nagyon jó dealnek számító Humble Bundle csomagokra, vagy éppen a Blizzard akciójára gondolnunk, amikkel legtöbb esetben dollármilliókat lehet a lehető legjobbra helyre összekalapozni. Most pedig az Activision-ön van a sor, –bár ők azért már jóideje végeznek ilyen jellegű akciókat. 


A játékkiadó adományainak hála jött ugyanis létre a munkanélküli veteránokat támogató Call of Duty Endowment alapítvány, ami közel tíz éve próbál nekik hatékony segítséget nyújtani. Munkájuk eredményességét jól bizonyítja, hogy eddig több mint 50 ezer egykori katonát juttattak álláslehetőséghez, viszont most a játékosok segítségével még sikeresebbek lehetnek. 

A munkájuk támogatásához nem kell mást tenni, mint PC-n, XBOX ONE-on, vagy PlayStation 4-en megvásárolni az 5 dollárért/euróért kínált Salute Pack-ot, az Activision pedig az így érkező összes bevételt az alapítványnak adja. A tetszetős csomaggal kapunk hívókártyát, emblémát, stickert, taget és még emote-ot is, –úgyhogy már csak azért is megéri bezsákolni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!