War Chariot rajongói kártya: ez lehetne a Battle Ram nagytesója?

War Chariot rajongói kártya: ez lehetne a Battle Ram nagytesója?

A War Chariot lehetne a következő rohamozó egység. Az biztos, hogy ebben a rajongói koncepcióban van potenciál!

A Hog Rider és a Royal Hogs álmatlan éjszakákat okoz minden játékosnak. Egyszerűen nehéz velük mit kezdeni, –főleg, ha 13-as szintűeket küld ránk az ellenfél. A rajongók ezúttal a War Chariotot készítették el, ami a Battle Ram alapjaira épült, de a halála után  két Royal Hogs és egy Rider is megjelenik a pályán. Nézzük meg közelebbről, hogy mutatna War Chariot a játékon belül!

A koncepció alapja a rohamozás mechanika, amivel a Prince, Dark Prince és a Battle Ram rendelkezik. A War Chariot is felgyorsulna és belerohanna az első egységbe, ami az útjába kerül. Egy epic kártyáról van szó, ami hét elixírbe kerül, ezért nem csak egy sima rohamozásból épül fel a lap. Miután összetört a kocsi két Royal Hogs és egy Rider spawnol a pályára, amik azonnal célba veszik az ellenséges épületeket.

Hét manáért elég durvának tűnik a War Chariot, ezért ha valami hasonló koncepciót szeretne a Supercell bevezetni a játékba, alapos tesztelésnek kell alávetnie. A Royal Hogs is megkapta a gyengítést, a Hog Rider hiába rendelkezik 50 százalék körüli győzelmi aránnyal, a népszerűsége az egekben van. A War Chariot a Battle Ram nagytestvéreként mindenképp helyet kaphatna a játékon belül, –a kérdés, hogy a Supercell jövőbeli elképzeléseibe beleilleszthető-e ez a kártya.

Nektek tetszik a War Chariot ötlete?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!