VeeV győzelmével zárult a 2018-as őszi MondoCon - PC Guru Show HS versenye

VeeV győzelmével zárult a 2018-as őszi MondoCon - PC Guru Show HS versenye

VeeV és dropdead jutott be a döntőbe, de végül csak egyikük örülhetett. Összefoglaljuk a MondoCon- PC Guru Show HS versenyének végső összecsapását!

A MondoCon – PC Guru Show 2018-as őszi Hearthstone versenyének döntője elképesztő izgalmakat hozott. VeeV és dropdead öt mérkőzéses csatában döntötte el, hogy ki lesz a bajnok. Összefoglaljuk a mérkőzéseket és a legizgalmasabb pillanatokat!VeeV: Cube Warlock, Deathrattle Hunter, Ixlid Taunt Druid, Odd Rogue

dropdead: Even Warlock, Deathrattle Hunter, Mecha’thun Druid, Shudderwock Shaman

Bannolt deckek: mindkét oldalról a Deathrattle Hunter

Formátum: Best of 5, Conquest (győztes deck kiesik, három győzelemig tart a párharc)

Első mérkőzés: Odd Rogue vs. Shudderwock Shaman

VeeV rögtön behozta a leggyorsabb pakliját, ami a Shudderwock ellen kiválóan működött. Agresszívan megjátszotta a korai Argent Squire + Cold Blood kombót, utána a Hench-Clan Thung okozott dropdeadnek megoldhatatlan problémát. Próbálta stabilizálni magát a Shaman, de esélye sem volt a kiváló kézzel rendelkező Rogue ellen.

Győztes: VeeV

Második mérkőzés: Cube Lock vs. Even Warlock

A korai Mountain Giant dropdeadet juttatta előnyhöz az asztalon, amit nem volt képes azonnal megoldani VeeV, így a nyolc sebzés mehetett az arcba. A hatodik körre már csak 12 életerőn volt az Cube Lock és szörnyű keze volt, amivel képtelen volt visszajönni a mérkőzésbe. Körülbelül három perc alatt lerendezte ezt a meccset a Zylex Esports játékosa.

Győztes: dropdead

Harmadik mérkőzés: Ixlid Taunt Druid vs. Shudderwock Shaman

Kezdőkézben rögtön ott pihent Grumble és Shudderwock, ami garantálta, hogy a kombó nagyon hamar megérkezhet dropdead oldaláról. VeeV a Lich Kingekkel és a Hadronoxokkal mindent megpróbált, de végül egy sebzés hiányzott a győzelemhez. A következő körben meg jöhetett a tíz Shudderwockos kör, ami véget vetett az izgalmaknak.

Győztes: dropdead

Negyedik mérkőzés: Cube Lock vs. Mecha’thun Druid

VeeVnek kötelező volt a győzelem, amire jó esélye volt miután a Skull of the Man’ari kikerült az ötödik körben. A Druid nem volt képes megoldani a legendás fegyvert, sem a megszámlálhatatlan Doomguardot, –így kénytelen volt nagyon hamar feladni a mérkőzést.

Győztes: VeeV

Ötödik mérkőzés: Ixlid Taunt Druid vs. Mecha’thun Druid

Az utolsó mérkőzésen két szokatlan pakli csapott össze és az izgalmak nem maradtak el. A Taunt Druid Hadronoxból próbálta előcsalni a minél több Lich Kinget, a túloldalt csak egy cél volt: felhúzni az egész paklit és megölni Mecha’thunt minél hamarabb. Dropdead pörgette a decket, ameddig csak tudta, de a szerencse elpártolt tőle és elégett a második Innervate, ezzel gyakorlatilag megpecsételte a saját sorsát. VeeV kihasználta a lehetőséget és hatalmas agresszióba kezdett, ami feladásra kényszerítette dropdeadet.

Győztes: VeeV

Összesítésben megérdemelten (és egy kis szerencsével) 3-2-re diadalmaskodott VeeV, aki a 2018-as őszi MondoCon – PC Guru Show Hearthstone bajnoka lett!

Ha lemaradtatok volna a meccsekről visszanézhetitek az E1 TV hivatalos Hearthstone csatornáján.

Nézd meg esporthuhs MondoCon x PCGURU Show 2018 Ősz - Döntő című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Gratulálunk VeeVnek a hatalmas győzelemhez!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!