Időkorláttal érkezik a WoW Classic demója!

Időkorláttal érkezik a WoW Classic demója!

Elsőre nagyon rosszul hangzik, de ez egy logikus lépés a Blizzard részéről.

Egyre közelebb a Blizzcon, így a Vanilla WoW-ra vágyódók ideje is hamarosan elérkezik. Hetekkel ezelőtt jelentette a Blizzard, hogy ezúttal nem egy különleges mount vagy egyéb érdekesség lesz a Virtual Ticket egyik ajándéka, hanem egy esély, hogy kipróbálhassuk a Vanilla WoW első demóját, mint azt ma megtudtuk, november 2-től 8-ig. Természetesen ez sokaknak többet ér, mint bármi más, így rengetegen próbálják majd ki a kiegészítő nélküli WoW-ot a Blizzconon és az otthon melegében is. Egyetlen akadály került most a rajongók és a játék közé, a kliensben időkorlátozás lesz.

Ezt úgy kell érteni, hogy lesz egy bizonyos időkeret, amíg játszhatjuk a játékot, de ezután hagynunk kell "kihűlni" egy kicsit. Pontosan információk még nincsenek arról, hogy meddig játszhatunk és mekkora a 'kihűlési' periódus, de reméljük nem dob majd ki fél óra játék után. A demót a 15-ös szinten kezdjük majd és 19-ig fejlődhetünk, ami jelenleg nem lenne nagy szám, de Vanillában ez egy igen hosszú kaland lesz. A két elérhető zóna egyébként Westfall és Barrens lesz. Egy kék posztban el is magyarázta a Blizzard, hogy miért lesz erre az időkorlátra szükség:

"Általában a Blizzconon is időkorláttal látjuk el a kipróbálható demót és ezúttal ezt az otthoni játékosoknak is át kell élnie. Erre azért van szükség, hogy maximalizáljuk azon játékosok számát, akik kipróbálhatják a demót. Egy idő után kidob majd a kliens és egy adott idő után visszaléphetsz. Még nem döntöttük el a pontos értékeket, de megpróbálunk egy kis flexibilitást adni ennek a rendszernek és ha megtudjuk oldani, hogy minimális ideig keljen csak várni, akkor ezt fogjuk tenni. Ha még azelőtt kidob a játék, hogy mindent kipróbáltál volna, amit akartál, akkor ne aggódj, a karakteredet teljesen elmentjük és pontosan onnan folytathatod, ahol abbahagytad." 

Ezenfelül pár életminőséget javító változást is elárult a Blizzard:

  • A Classic demó Battle.net chat-et kap és elérhetővé válik a jobb klikkes report is
  • Modern képernyőkön is jól működik majd a játék
  • A demó nem támogatja majd a 32 bites klienst

A Vanilla WoW az 1.12 frissítésen fut majd, ahol az összes klasszikus raid elérhető volt, de természetesen modern kódolás került a játék alá. Az eredeti WoW élmény sokak álma már évek óta, így reméljük, hogy a demó kipróbálása után is mindenki tűkön ülve várja majd a teljes megjelenést, hogy aztán sokan újra átélhessék azt, amit gyerekként is imádtak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!