Első tapasztalatok a nerfek után: Odd Paladin az élen

Első tapasztalatok a nerfek után: Odd Paladin az élen

A nerfek több, mint egy hete már élesek a szerveren. Nézzük meg közelebbről, hogy milyen hatása volt a metára!

Három lapot gyengített a Blizzard, amik közül a Giggling Inventor és a Mana Wyrm a Standard metában betöltött szerepe miatt került újra a tervezőasztalra. Tény, hogy mindkét lap erős volt, de a valódi kérdés, hogy ezek a nerfek valóban hatással vannak-e a metára, vagy csak egy átmeneti megoldásként szolgálnak a decemberben érkező kiegészítőig.

Tíz nap múlva bejelentik az új kiegészítőt

Trollok, elfek, vagy esetleg más? Tíz nap múlva kiderülnek az első részletek az idei év utolsó kiegészítőjéről!

A HSReplay és a ViciousSyndicate statisztikái alapján érdekes deckek kerültek előtérbe. A Druid változatok és a Tempo Mage gyakorlatilag eltűnt rank 5 és legend között. A gyors, agresszív paklik szárnyalnak élen az Odd Paladinnal, ami eddig is ott volt a Tier 2-ben, de most a Giggling gyengítés miatt nem kell tartania attól, hogy ötödik körben megoldhatatlan feladat elé állítják. A másik nyertes egyértelműen a Deathrattle Hunter, ami főleg magasabb rangon és versenyeken lehet a legerősebb deck, köszönhetően a Token Druid visszaesésének.

Ezek az eredmények több, mint 1 millió (!) játék alapján alakították ki a mostani sorrendet, szóval érdemes őket figyelembe venni, amikor paklit választotok az október végi legend rush-hoz. Ne felejtsétek azonban el, hogy minden paklinak van countere, ezért előfordulhat, hogy egymás után tíz mérkőzésen sincs esélyetek a győzelemre, mert a játék meccskeresési rendszere mindig kedvezőtlen paklit rak be ellenetek. Ekkor sem kell azonban kétségbe esni, érdemes kicsit pihentetni a játékot és/vagy másik decket keresni és újult erővel belevetni magatokat a küzdelmekbe. Ha időhiányban szenvedtek akkor a gyors paklik közül érdemes válogatni. A Murloc Mage népszerűsége hihetetlen mértékben megugrott, de a régi jó Giggling nélküli Odd Rogue és Odd Paladin is kiváló választás lehet. A lassabb paklik közül a Deathrattle Hunter és Even Warlock stabilan hozza a jó eredményeket már hónapok óta, az Even Paladin azoknak ajánlott, akik valami változatosságra vágynak.

Jöjjön néhány pakli, amiket pörgessetek bátran a Standard módban addig, amíg a decemberi kiegészítő nem jelenik meg.

Zorkthar's Legend #12 Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8EpwX96gKe+AINRvUF+QqbwgLrwgKDxwK4xwLjywL70wLR4QLW5QK15gLW/gIA

Xixo's Legend Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8G+AiG0wKc4gK26gKA8wKggAMMjQHeBfsFlwirwgLYwgKczQLd0gKL4QLh4wLy8QK5+AIA

SamDi's Legend #17 Odd Rogue

Kód: AAECAaIHBqICyAOvBP3qAp74Asn7AgyMAssD1AX1BYHCAp/CAuvCAsrDAsrLAtHhAovlAqbvAgA=

Bonemare's Legend Even Paladin

Kód: AAECAZ8FCLcE+ga5wQLCzgK36QLN9ALr9wL9+wIL3AP0BZYGzwaKB68H9geIxwKbywKmzgKW6AIA

Corpsetaker Even Shaman

Kód: AAECAaoICCCZAvPCAsLOAvbsAqfuArDwAs30Agu9AdMB/gXZB/AHsQiRwQKbywKW6AKU7wKKgAMA

Ti milyen paklival toljátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!