Megoldás a leggyakoribb Twitch Prime előfizetői hibára!

Mutatjuk, hogy mit csinálj, ha nem sikerült aktiválnod a Twitch Prime előfizetésedet!

A World of Tanks Twitch Prime előfizetői csomagjának megszerzéséhez csupán néhány egyszerű lépést kell követni, de az Amazon, Twitch és World of Tanks szentháromság koránt sem működik olyan zökkenőmentesen, mint ahogy sokan várnánk. Cikkünkben az alábbi hibaüzenetre mutatjuk be a megoldást.

Megoldás a leggyakoribb Twitch Prime előfizetői problémára

Onnan indítunk, hogy az előző bekezdésben linkelt cikkben foglalt lépéseket már megcsináltátok, tehát mindent összekötöttetek, amit kell, és a bankkártyátokat is hozzáadtátok a fiókotokhoz. Fontos, hogy a bankkártyán legyen pénz, mert egy bizonyos összeget ellenőrzés céljából le fog vonni a rendszer. Elsőnek lépj fel a primevideo.com oldalra. Ha be voltál jelentkezve, akkor a jobb felső sarokban jelentkezz ki, hogy a főoldalon egyszerűbben megtaláld az alábbi Start your free trial menüpontot, és kezdd meg az ingyenes próbát, majd zongorázd végig a lépéseket.

Nemsokára egy kék szövegdobozt látsz majd, amin az áll, hogy "Sign up and pay". Kattints rá, majd a következő ablakban felvillan, hogy Welcome to Prime Video, a mellette lévő lila szövegdobozon pedig egy Sign in felirat áll. Kattints rá, és ha mindent jól csináltál, akkor aktiválódott az ingyenes Twitch Prime előfizetésed, és kiválthatod az ajándékokat. 

Rövid kiegészítés a fentiekhez

Ahhoz, hogy a Prime próba előfizetésed aktiválódjon, ellenőrzés céljából 1 dollárt, majd a Twitch ellenőrizéshez további 1,57 dollárt vonnak le a számládról, amit később természetesen visszautalnak. Néhány felhasználó ezt manuálisan elutasítja, de persze előfordulhat, hogy banki oldalról történik ugyanez.

Van bármi további teendőm?

Abszolút! Lépj fel a korábban linkelt Prime Video oldalára, jelentkezz be, majd a jobb felső sarokban található Account & Settings menüpontban kattints az End Membershipre. Ha ezt nem teszed meg, akkor havi 2,99 euróval terhelik a számládat a következő hat hónapon keresztül, majd ezt követően 5,99 euróval havonta.

*A korábbi cikkünkben pedzegettük, hogy decemberben még várható Twitch Prime ajándék a WoT-ban -de persze más játékot is választhattok, ha épp nem a tankok világa a favorit-, és emiatt talán érdemes várni az előfizetésetek lemondásával.

Ha ezzel végeztél, akkor lépj fel az Amazon Prime Central felületére, és mindenképp ellenőrizd, hogy a bal oldalsó sávban nincs-e aktív előfizetésed. Ha van, akkor az aktiválástól számított három napon belül elállhatsz tőle, és visszakapod a pénzedet.

Ha minden kötél szakad!

Ha végképp tanácstalanok vagytok a probléma megoldását illetően, akkor látogassatok fel erre az oldalra, és az első pontban válasszátok a Prime or Something else lehetőséget, majd a másodikban a Prime, Twitch Prime és a Issues activating Prime lehetőségeket, és végül a harmadik pontban a Chat lehetőséget. Egy szakember azonnal a segítségetekre siet, és remélhetőleg jó véget ér a történet!

Segített nektek a probléma megoldásában ez a cikk? Nyugodtan tegyétek fel kérdéseiteket hozzászólásban, ha elakadtatok valahol!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.