Nem kell Pirate, ha van Murloc: Zalae Aggro Warriorja előmászott a mocsárból

Nem kell Pirate, ha van Murloc: Zalae Aggro Warriorja előmászott a mocsárból

Zalae újabb őrült paklival kísérletezik. Mutatjuk a legújabb Murloc Warriort!

A Warrior paklik különböző verziói említésre sem méltóak, egyetlen változatot kivéve. A páratlan mechanikára építkező Harcos gyakorlatilag önmagában lefedi az összes Warrior deck 80-90 százalékát. A Boomsday megjelenésekor próbálkoztak Aggroval, de tiszavirág életű volt a kezdeményezés. Hetekkel később jött Fibonacci a Recruit mechanikával, rá nem sokkal Sjow húzta elő a Tempo Rush Garrosht. Most Zalae talált valami varázsgombát, amit elfogyasztott és összerakta a Murloc Warriort, amivel ladderezik a Standard formátumban. Nézzük a paklit!

Zalae’s Murloc Warrior

Kód: AAECAQcCyAOvBA4csAKRA9sD/wOOBdQF7wenCJ3CArHCAuvCAtHhAt6CAwA=

A Patches nerf óta gyakorlatilag nem létezett a gyors, agresszív Warrior, mint játszható típus. Zalae koncepciója sem különleges abban a tekintetben, hogy majdnem minden Class próbálkozott már a Murlocok megszelídítésével. Jelenleg a Mage űzi ezt a legmagasabb szinten, de lenne esély arra, hogy Garrosh is jó számokat hozzon össze a békaemberekkel?

Cuppognak a békatalpak: ismét high legendben a Murloc Mage

48 meccs után 70 százalék feletti győzelmi arány. Bemutatjuk a high legend Murloc Mage-t!

A Tidecaller, Rockpool Hunter, Warleader és Megasaur mellett a Charge lények és a fegyverek kapnak még szerepet. Zalae ajánlása alapján, a Captain Greenskin és a Leeroy Jenkins helyettesíthető Mortal Strike-okkal, ha nincs elég varázsporunk.

Nagyon gyors és hatékony lehet a Murloc Warrior a mostani metában, mert a számok alapján kifejezetten kedvező a környezet az agresszívabb változatoknak. 

Ti adtok egy esélyt a paklinak?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!