Tegnap este sor került a vámpírok és vérfarkasok végső leszámolására!

Tegnap este sor került a vámpírok és vérfarkasok végső leszámolására!

Szoros küzdelem után eldőlt, hogy melyik frakció nyerte a Black Widow stílust.

A vámpírok a vérfarkasok ellen egy teljesen új közösségi esemény, ami először idén került megrendezésre. A játékosoknak aktiválnia kellett a két bónuszkód egyikét, és ezzel gyakorlatilag elköteleződtek a vámpírok vagy a vérfarkasok mellett. Minden résztvevő megkapta a maga kis jutalmát a választásáért, de a Black Widow festés sorsa tegnap este dőlt el.

Vámpírok a farkasemberek ellen: Dakillzor vagy Orzanel a jobb?

Aktiváld a bónuszkódot, csatlakozz az árnyak légióihoz és nyerj!

A két kimagasló játéktudással rendelkező streamer összecsapását szoros küzdelem után végül Dakillzor nyerte, így a vérfarkasok az abszolút nyertesei ennek a versenynek, –és nyereményüket jövőhéten kapják majd meg.

Az összesített eredmény alapján a vámpírok 37.257, és további 24.812 pontot kapnak a küldetésekért, míg a farkasemberek alapból 56.781 pontot, míg további 35.597 pontot hoztak össze.

Ne csüggedj, ha elvéreztél a vámpírok oldalán!

Jelenleg is fut a Wargaming nyereményjátéka, ahol az alapadatok megadása után szert tehettek egy 7.1-es World of Tanks stílusú fejhallgatóra, illetve egy WoT logóval ellátott pulóverre. A nyerteseket ebben a fórum témában fogják kihirdetni. Végül, de nem utolsó sorban elképzelhető, hogy ennek az eseménynek a napokban még lesz folytatása!

Nyertél vagy vesztettél? Melyik tankodra fogod rátenni a Black Widow álcastílust?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.