Máris cserén gondolkozik az EnVy friss ötöse

Máris cserén gondolkozik az EnVy friss ötöse

Alig több, mint egy hónapot bírt volna az új EnVyUs felállása?

A 2015-ben Major győztes és sokig a francia CS:GO ikonikus szervezete az EnVyUs idén nyáron eresztette szélnek a teljes akkor csapatát. Happy és RpK az új Vitality-ben játszik, ScreaM és kioShiMa csapat nélkül tengődik, bár előbbi egy-két mérkőzésen kisegítette a fnatic csapatát beugróként, hAdji pedig az Imperial játékosa jelenleg. 

chat

A jelenlegi, amerikai felállással (Drone, SEMPHIS, reltuC, Nifty és jdm64) szeptember 27-én tért vissza a csapat, hogy ezentúl az NA mezőnyben mérettessék meg magukat. Az ESl Pro League 8. szezonjának amerikai divíziójában láthatjuk őket, 14 lejátszott mérkőzés után abszolút utolsó helyén a tabellának, 12 vereség, 1 győzelem és 1 hosszabbításos vereség a mérlegük. Hatalmas lemaradásban vannak a mezőny 10-11. helyen álló csapatától is, így szinte borítékolható, hogy jövőre az ESEA MDL 30 szezonjába esnek majd vissza, és onnan kell újra ez EPL-be küzdeniük magukat.

Több, –a játékosokhoz közeli forrás– is azt állítja, hogy a csapat irányítójának, SEMPHIS-nek a lecserélésén gondolkodnak az EnVy-nél. A 29 éves kanadai játékos több amerikai csapatban is feltűnt már korábban, –játszott a compLexity-ben és a Cloud9-ban is–, de ha hihetünk a híreszteléseknek akkor az EnVyUs-ban sem találta meg a helyét. A csapat egyenlőre nem kommentálta a pletykákat.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!