Hamarosan megérkezik a Farming Simulator 19!

Hamarosan megérkezik a Farming Simulator 19!

Digitális parasztok, gyűljetek körém!

Manapság már nem nagyon lehet meglepődni azon, hogy a legkülönbözőbb szimulátorjátékok mekkora népszerűségre képesek szert tenni a játékosok körében. Közülük viszont kiemelkedik a Farming Simulator, ami már évek óta varázsol kisebb-nagyobb sikerrel digitális parasztokká minket, ráadásul a legújabb része november 20-án PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re is megérkezik. Éppen ezért most meg is nézzük, hogy mi mindent érdemes tudni róla!


A Farming Simulator 19 készítésért ismételten az a Giants Software felel, akik a korábbi részeket is csinálták, –viszont ezúttal azt ígérik, hogy több szempontból is egy lényegesen jobb epizódot fogunk kapni. Ez nem csak a sokkal szebb látványvilágban fog megmutatkozni, hanem abban is, hogy annyi valósághű opciót fognak belepakolni a legújabb része, hogy a lehető legreálisabb földművelős élményt adják vissza nekünk. 

Ennek érdekében 300 különböző eszközt és járgányt fogunk kapni –utóbbiak között számtalan nagy márka is megtalálható lesz–, már a megjelenés napjától elérhetővé válik a modtámogatás, a termeszthető növények sorra pedig a jó öreg gyapottal is gyarapodik. Mivel nagy eséllyel a legtöbb játékos nem kevés parasztot ismer, ezért jó hír, hogy a többjátékos opciónak hála egyszerre akár 16-an is hódolhatunk a földművelésnek. 


Helyszínek terén sem lehet okunk panaszra, hiszen Európába és Amerikába egyaránt ellátogathatunk, ahol aztán olyan állatokat tarthatunk, mint a malacok, birkák, tehenek, csirkék és stb. Lovainkat pedig arra használhatjuk majd, hogy a hátukra pattanva szépen és gyorsan körbejárjuk a több hektáron elterülő földünket. 

A fejlesztőcsapat szerint minden idők legkomplexebb farmos játékát fogjuk megkapni, amiben az elvethető magok és a vadiúj mechanikák is színesítik majd a játékmenetet. Ráadásul új farm-aktivitások is gondoskodni fognak arról, hogy egyhamar ne unjunk rá a földművelésre.


Szerencsére azoknak se kell aggódniuk, akik a többi játékoshoz viszonyítva gyengébb konfiggal rendelkeznek, hiszen a Farming Simulator 19 gépigénye igencsak barátira sikeredett

OS: 64 bites Windows 7/8/10
CPU: Intel vagy AMD quad-core 2.5Ghz
RAM: 4 GB
GPU: Nvidia Geforce GTX 560 (2GB) vagy AMD Radeon HD 7770 (2GB)
HDD: 20 GB

A virtuális gazdálkodóknak jó hír, hogy ismét lehetőségünk lesz a kereslet és kínálat változásainak lereagálására, valamint csak rajtunk fog múlni, hogy egy-egy minőségibb termékre fókuszálunk-e, vagy egyszerre több produktumra fekszünk rá. Egy azonban biztos: a november 20-án érkező Farming Simulator 19 hosszú időre le fog kötni minket és ezért csupán 35 eurónak megfelelő jó magyar forintot kell kicsengetnünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!