Guinness rekordot döntöttek a Fortnite rajongók a Paris Games Weeken!

Guinness rekordot döntöttek a Fortnite rajongók a Paris Games Weeken!

Betáncolták magukat a rekordok könyvébe!

A hétvége során rengeteg Fortnite rajongó gyűlt össze a Paris Games Weeken, hogy beállítsanak egy kimondottan specifikus és igen könnyű Guinness rekordot. Ez nem más volt, mint "a legtöbb résztvevő egy videojáték emote táncoláson". Összesen 383-an vettek részt ebben, és mindannyian a pink Cuddle Team Leader pulcsit viselték. Nem sokkal a táncok után a Guinness el is ismerte a rekordot, amit Twitteren is bejelentettek. Egy kisebb darabot mi is megtekinthetünk a rekord felállításából, ahol érdemes a kissrácot nézni, aki nagyon érezte a boogie-t.

Nincs túl sok esély arra, hogy a közeljövőben megdöntse valaki más a rekordot, hisz senki sem akarna ilyennel próbálkozni, –így a hatalmas játékosbázis és egészen elképesztő siker után most már azzal is kérkedhet az Epic, hogy az Emote-jai is bekerültek a Guinness rekordok könyvébe. Ettől függetlenül még van jó pár érdekes rekordjuk, amiket érdemes megemlíteni:

  • A Fortnite volt az első olyan játék, ami megkapta a "Nem elérhető" feliratot a Google Play-en
  • Természetesen Drake és Ninja streamjei is bekerült a rekordok könyvébe
  • Emellett pedig az első olyan e-sport tiebreaker is a Fortnite miatt született meg, ahol egy pénzfeldobás döntött egy játékos továbbjutásáról

Valószínűleg még rengeteg hasonló, egészen egyedi és borzasztó felesleges rekord születik meg a Fortnite miatt, –így készüljünk fel arra, hogy ez nem az első, és nem is az utolsó ilyen csúcs volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!