Remek játékkal verte a fnatic-ot és a NiP-et is a HR

Remek játékkal verte a fnatic-ot és a NiP-et is a HR

Két elit svéd csapat ellenében is sikerült eredményes napot zárnia tegnap a HellRaisers-nek.

Nem álltak túl fényesen Bencéék az ESL Pro League nyolcadik szezonjában, és a tegnapi ellenfeleiket sem volt szabad lebecsülniük, hiába mindkettő mostanság szenvedős játéka. A fnatic és a NiP ötösével kellett megküzdeniük két-két pályán, és bizony majdnem sikerült tökéletes napot zárnia a HR-nek.

HellRaisers vs. fnatic - Mirage, Cache

Mintha a FACEIT Major rájátszásba jutásért zajló mérkőzést láttuk volna újra, Mirage és Cache, nem lövök le nagy spoilert, ha azt mondom az eredmények is hasonlóak lettek az akkori mérkőzéshez. Mirage-on kezdtek a csapatok, ahol a CT oldalon játszó HR beton védelmet állított fel, a fnatic csupán 4 körönként tudott beszúrni egy sikeres támadást. A félidő utolsó körei már szorosabbak voltak, de így sikerült 15-ből 11 támadást kivédekezni Bencééknek. Innentől már esélyt sem adtak a fnatic-nak, egy kört tudtak csupán védekezni a svédek, a végeredmény 16-5 lett.

Hasonlóan nagy lendülettel indultak neki a HR-es srácok Cache-nek is, a pisztolykört bukták, de azonnal sikerült vissza kerülniük a játékba és 9-2-ig meg sem álltak a támadásokkal. Az utolsó négy kör a CT oldalon játszó fnatic neve mellett landolt, így egy egész szoros, 9-6-os félidőt zártak a csapatok. A térfélcserét követően egy sokkal szorosabb mérkőzést láthattunk, a HellRaisers védekező oldala nem volt tökéletesen felépítve, két-három körönként mindig találtak rést a pajzson a támadók, de a 3 körös előnynek köszönhetően a mérkőzés első feléből, sikerült megnyernie Cache-t is a HR-nek, 16-13 végeredménnyel.

chat

HellRaisers vs. Ninjas in Pyjamas - Inferno, Mirage

A tegnapi első svéd csapat ellen meg volt a maximálisan szerezhető 6 pont, ez volt a terv a NiP ellen is, és az első félidőben ha szorosan is, de sikerült a vezetést megszereznie a HR-nek. 5-3-nál azonban valami megtört, hibákkal, könnyen kiismerhető, önismétlő körökkel támadtak a HR játékosai, aminek egy 5-10-es félidő lett az eredménye. A térfélcsere után esély nyílt a zárkózásra, a HellRaisers neve mellett landolt a pisztolykör, de a NiP támadásai túl összeszedettek voltak, azonnal visszaforce-olták őket, és hamar beállították a 7-16-os végeredményt.

Mirage már sokkal jobban indult az előző pályához képest, 5 körös vezetés kiépítése után tudott csak a NiP sikeres támadásokkal felzárkózni, de a félidő utolsó köreiben újra a HR védelme dominált, így sikerült megnyerniük az első játékrészt 10-5-re. A svédek védelme sokkal erősebbnek bizonyult támadásaikhoz képest, hamar karnyújtásnyira kerültek az egyenlítéstől, de 11-10-nél sikerült fejben és a pályán is jobbnak lennie a HR-nek és végül 11-16-ra megnyerni a pályát.

Magyar nyelvű EPL közvetítéssel ma is várunk bennetek, délután 17 órától Na'Vi vs. HellRaisers, 19:15-től NiP vs. FaZe, majd North vs. Astralis mérkőzésekkel.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!