Újabb értékes pontokat sikerült szereznie a HellRaisers csapatának

Újabb értékes pontokat sikerült szereznie a HellRaisers csapatának

Idén is az utolsó meccseken dőlhet el a továbbjutás, de egész biztató a HellRaisers jelenlegi helyezése.

Tegnap előtt a a két elit svéd csapat, a fnatic és a NiP ellen sikerült a HR-nek majdnem tökéletes eredményt felmutatni, tegnap pedig a jelenleg a CS:GO világ második legjobb csapataként számon tartott Na'Vi ellen kellett megküzdeniük két pályán. Nézzük mi történt a Bo2-es küzdelem során:

HellRaisers vs. Na'Vi - Inferno, Overpass

Inferno-n a HR meglepően erősen kezdett CT oldalon, míg az Na'Vi-nál mind zeus, mind flamie nem találta magát a pályán, egészen öt körös vezetésig tudott menetelni a HR. Végül azért csak magára talált a Na'Vi és hiába woxic és bondik parádés játéka, sikerült megnyerniük a félidőt 6-9-re. Ez persze közel sem behozhatatlan hátrány, támadó oldalon szépen fel is zárkóztak Bencéék, sőt, 13-10-ig tudtak építeni előnyüket. Egy rövid felzárkózást még tudott eszközölni a Na'Vi, de hiába az izgalmas utolsó körök, végül a HR-nek sikerült elérnie a győzelmet jelentő 16. körhöz.

Az első pályás győzelem után talán a mentális fölény is a HellRaisers csapatánál volt, és Overpass különben is az egyik legerősebb pályájuk, minden oka meg volt ANGE1-éknek és a HR szurkolóknak is, hogy egy újabb győzelmet várjanak. Jól is kezdtek a Hr-es srácok az általában előnytelenebbnek mondott T oldalon, egy-egy kört sikerült csak a Na'Vi-nak védenie, az állás 6-2 volt. A zeus vezette Na'Vi azonban rákapcsolt és  a maradék 7 kört behozva, Inferno-hoz hasonlóan 6-9-re nyerték a félidőt. Az előző pályán láttunk már innen nagy fordítást, most azonban nem jött össze, a Na'Vi ott folytatta ahol abba hagyta, nem sok esélyt adva a védekező HellRaisers számára 8-16-os végeredménnyel sikerült bezsebelniük az Overpass-ért járó 3 pontot.

chat

Így a tegnapi két mérkőzésen maximálisan szerezhető 6 pontból hármat sikerült megszereznie Bencééknek, a tabellán jelenleg a 8. helyen állnak. A rájátszásba az európai divízióból az első hét csapat jut tovább, ide bekerülni a HR-nek még minden esélye meg van. Az első négy helyen álló csapatok, az Astralis, a Na'Vi, a BIG és a North már borítékolható a playsoff-ban, a mouz, a G2 és a FaZe pedig aggódhat a többiek meccsein, hiszen nekik már csak 6, 4 és kettő mérkőzésük van hátra, míg a HellRaisers-nek és az ex-Space Soldiers-nek 10, a Heroic-ra és a NiP-re 6, illetve mérkőzés vár még. A top 4 helyezésen túli maradék 3 továbbjutást érő hely így még nyitott verseny alatt áll, reméljük a Böröcz "DeadFox" Bencét is soraiban tudó HellRaisers idén is elcsíp belőlük egyet.

Ma este is várunk benneteket magyar nyelvű EPL közvetítéssel, ráadásul mai két HellRaisers meccsnek szurkolhattok, 19:15-től az ex-Space Soldiers ellen, majd 21:30-tól az AGO ellen lépnek pályára woxic-ék.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!