A Swole Patrol testvérpárosának másik fele, Cooper is megszólalt a dráma kapcsán

A Swole Patrol testvérpárosának másik fele, Cooper is megszólalt a dráma kapcsán

Végül mindkét fél döntésre jutott: az eUnited megkapta Coopert és a Swole Patrol is elindulhat a versenyein, –de a testvérpáros kapcsolata valószínűleg örökre megromlott.

Tegnap olvashattátok, hogy hatalmas dráma közepette vált el a két testvér –Cooper és Freakzoid–, mindketten a Swole Patrol csapatában játszottak. A részletes történetet a lentebb található cikkben olvashatjátok. Az tény, hogy a Freak által elmondottak alapján enyhén szólva sem volt normálisan lebonyolítva Cooper új szerződése, most viszont ő is megszólalt, és persze tovább árnyalja a dolgokat twitjével.

Testvér dráma Amerikában - Freakazoidot az utolsó pillanatban hagyta cserben az öccse

Szegény Freak...

"Én is írhatnék egy tweetet ami mindannyiótok véleményét megváltoztatná a kialakult helyzetről, de mivel ő a testvérem és tisztelem őt, nem teszem. Ne higgyétek, hogy minden ennyire egyszerűen fekete vagy fehér."

A közösség nagy része Freakzoid mellett áll, és szerintük bármi egyéb is volt a háttérben, akkor is lehetett volna tisztességesebben elintézni a dolgot. Az én véleményem szerint, Frakzoid kiborulása akár Twitteren, akár Twitch-en őszinte volt. Persze biztos, hogy attól azért mélyebb a történet háttere, mint amit a publikum ismer, de Cooper tweetje csak amolyan félvállról vett védekezésnek tűnik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!