Töltsd ki a 2018-as Magyar E-sport Kérdőívet és nyerj páros jegyet a PlayIT-re!

Töltsd ki a 2018-as Magyar E-sport Kérdőívet és nyerj páros jegyet a PlayIT-re!

Lássuk, merre változott hazánkban az e-sport világa. Töltsd ki a kérdőívet és páros jegyet nyerhetsz a PlayIT őszi állomására.

Ahogy mostanra talán már megszokhattátok, minden évben készítünk egy felmérést a magyar e-sportról, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyek itthon az aktuálisan legnépszerűbb játékok, mikor, mennyit és milyen eszközön játszotok, és hogy kiket néztek, követtek rendszeresen, ha e-sportról van szó. Ha részt vettetek a tavalyi kérdőívben, azt ezúton is köszönjük nektek! Csak emlékeztetőül, itt vannak a 2017-es kutatás eredményei:

Több mint 400.000 e-sport iránt érdeklődő van Magyarországon

Infografikán a magyar e-sport 2017-es éve.

A magyar e-sport fejlődése szempontjából nagyon fontos, hogy titeket, olvasókat, nézőket, játékosokat, versenyzőket is rendszeresen megkérdezzünk, ezért évről-évre, az Esportmillával és az eNET kutatóközponttal közösen ismét elkészítjük ezt a kérdőívet, hogy felmérjük, mi változott egy év alatt! Vajon még mindig a LoL és a CS:GO a legnépszerűbb? Vagy felzárkózik a Fortnite, és mindenkit lehagy? Esetleg a FIFA ugrott meg jelentősen? És vajon mennyit sportoltok a játék mellett?

A tavalyi évhez hasonlóan, ezúttal is szeretnénk meghálálni nektek a kitöltést: ha részt veszel a kutatásban (és megadod az email címed a végén, ami azért fontos, mert ez alapján tudunk majd sorsolni), akkor a kitöltők között három darab, páros, kétnapos PlayIT jegy talál gazdára! A kutatást 2018. november 12-én, pénteken zárjuk le.

És akkor jöjjön, aminek jönnie kell:

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

Előre is köszönünk minden kitöltést!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!