WoW: Inkább csak ráncfelvarrás lesz a 8.1-es frissítés

WoW: Inkább csak ráncfelvarrás lesz a 8.1-es frissítés

Rengeteg tartalmat mutatott be a Blizzard, –de magában a játékban mindezt csak körülbelül háromnegyed éven belül láthatjuk.

Az éjszaka folyamán végre elérkeztünk a Blizzcon, "World of Warcraft - What's Next?" szegmenséhez, ahol Ion mellett még két fejlesztő mesélt nekünk arról, hogy mit várhatunk a jövőben.

Óvatosabbak lesznek a 8.1-nél

Legelőször újra átjártuk, hogy mit is tudtunk meg eddig a legújabb frissítésről, a Tides of Vengeance-ről, majd Ion elárulta nekünk, hogy ezúttal kicsit óvatosabban és körültekintőbben szeretnék kiadni azt, így a 8.1 december 11-13. között kerül majd be a szerverekre, hozzánk 12-én érkezik majd.A következő igazi tartalom, –tehát a legújabb raid–, aminek a végső neve Battle of Dazar'alor lett, csak jövő januárban lesz elérhető az élő szervereken.  Ion azt is elárulta, hogy szeretnének javítani a Warmode jelenlegi helyzetén, és talán majd egy kicsit jobban jutalmazzák azt a frakciót, akik még akkor is bekapcsolva hagyják a War mode-ot, amikor bőven emberhátrányban vannak. Emellett nem szabad elfelejtenünk, hogy a 8.1-ben megérkeznek a Legion Assaulthoz hasonló Horde és Alliance Assaultok, melyek remek lehetőséget nyújtanak majd altok húzására. Újabb Warfront is érkezik majd Darkshore-ban, amihez egy cinematic videót is kaptunk.

Sajnos az októberben átrágott csontokon kívül más nem érkezik majd a Tides of Vengeance-be, így inkább egy QoL frissítésnek nevezhetjük majd a 8.1-et, ami rá is fér a játékra.

8.1.5

Ezek után Ion bevezetett minket a 8.1.5 világába is, mivel kiderült, hogy a két, legújabb Allied Race, a Zandalari Trollok és a Kul Tiran Human-ek csak ebben a frissítésben érkeznek majd meg. Szerencsére legalább annyit megtudtunk, hogy amellett, hogy mindkét faj lehet Druid, a Kul Tiran Human-ek sámánok is lehetnek, míg a Zandalari Trollok akár Paladinként is nekikezdhetnek történetüknek. A 8.1.5-ben egy új hullámvasutat kap majd a Darkmoon Faire, ami mellett a WoW világába rengeteg mikro-ünnep érkezik, mint például a gyerekek hete, The Wanderer's Festival, Vash'jr és a Free T-Shirt Day.A Timewalking ekkor majd a WoD-ba visz minket vissza, ahol két mount ütheti a markunkat. A két frakció fővárosa kap majd egy letisztult portál szobát, amihez az idő múlásával folyamatosan több és több portált adnak. Eljön hozzánk egy teljesen új küldetéssorozat is, ami exkluzív jutalmakhoz juttathat minket az adott szakmánkban. Visszatér a Brawler's Guild is, ami a szokásos harcok mellett különböző küldetésekkel és rengeteg pólóval jutalmaz majd minket. A PvP kedvelőinek komoly hírrel szolgálhatunk, mivel teljes ráncfelvarrást kap majd a Warsong Gulch és az Arathi Basin is, ahol még fejlett AI-k ellen is játszhatunk majd, ennek a neve AI Comp Stomp Brawl lesz.

8.2 és 8.2.5

A jelenleg nagyon távolinak tűnő –valószínűleg 2019 nyarán érkező– tartalomfrissítésről már most rengeteget elárult a Blizzard. Borzasztó sok az információ, ezért pontokba szedve láthatjátok, hogy mik érkeznek majd:

  • A 8.2-es frissítés története szerint mindkét frakció éppen a saját sebeit fogja nyaldosni a véres, és rengeteg hőst és katonát követelő Dazar'alori csata után. Ez a legjobb pillanat Azshara és nagái számára, hogy megtámadják az ellenségüket
  • Ekkor megnyílik számunkra a Nagák földje, Nazjatar, ami a 8.2 legfontosabb helyszíne lesz
  • Rengeteg új baráttal és ellenséggel találkozhatunk majd, ami mellett teljesen körbejárhatjuk az elképesztően szép Nazjatart

  • Érdekes mountok és új Battle Petek is elérhetőek lesznek majd számunkra

  • Érkezik egy újabb raid, melynek neve Azshara's Eternal Palace lesz - Összesen nyolc boss-szal, ami végül egy Azshara elleni harccal zárul

  • Itt viszont még közel sincs vége az újdonságoknak, mivel egy Transponder segítségével felfedezhetjük Mechagont, a Mecha Gnome-ok ősi városát
  • Itt rengeteget tanulunk majd a Mecha Gnome-okról, akik könnyen lehetnek majd az allisok legújabb Allied Race-ei (bőven a 8.2 után)
  • Nem maradunk dungeon nélkül sem, sőt, egy Mega-dungeont kapunk, ahol összesen nyolc boss-szal kell megküzdenünk a high-end fegyverekért és armorokért (Ez a legelején csak Mythic fokozaton lesz elérhető, így hetente csak egyszer üthetjük majd le)

  • Folytatódik Jaina, Anduin, Sylvanas és Saurfang története, de Magninak is segítenünk kell, hisz Azeroth nagyon nehezen gyógyul
  • Új Heritage Armort kapnak a Taurenek és a Gnome-ok

  • További Island Expedition szigetek érkeznek majd, ami mellett egy új PvP aréna is bekerül a játékba

  • Visszatér a repülés és a harmadik szezon is a 8.2-vel érkezik majd meg

A záróbeszéd közben a háttérben már láthattuk, hogy valószínűleg a 8.2.5 és a 8.3 N'zoth-ról fog szólni. A fentieken túl, jó pár további képet láthattok a Wowhead oldalán, így érdemes rájuk is vetni egy pillantást, ha ezt még nem tettétek meg. Ezzel le is zárult a Blizzcon egyik legizgalmasabb része, –de ne feledjétek, hogy a mai napon, tehát november 3-án 16:30-kor elkezdődik az All-Star Mythic Dungeon Invitational, ahol négy csapat küzd majd meg azért, hogy ők legyenek a legjobb Mythic+ csapat a világon. Olyan neves streamereket követhettek majd, mint jdotb vagy Drjayfisto, így érdemes holnap is nézni a Blizzcont!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!