A dánok annyira menők, hogy a miniszterelnökük személyesen megy CS:GO versenyre

Az Astralis lassan már tegező viszonyban lesz a dán miniszterelnökkel. 

Nem olyan rég Koppenhága polgármestere meghívta az Astralist arra az eseményre, amivel a legnagyobb dán sporteredményeknek szoktak tisztelegni. Korábban pedig azt is olvashattátok már, hogy a FACEIT Major: London döntőjében elért győzelem után a Dán Királyság jelenlegi miniszterelnöke, Lars Løkke Rasmussen is gratulált a csapatnak.

Koppenhága polgármestere meghívta az Astralist egy palacsintás ünneplésre

Másodjára mehetnek a játékosok megünnepeltetni magukat.

Remek azt látni, hogy igenes vannak országok –és szerintem mondhatom, hogy ezek az országok vannak már többségben– akik ugyanolyan sikerként kezelik a nemzetük játékosai által elért e-sport sikereket, mintha foci, jégkorong vagy autóversenyzésben érték volna el azt.Iratkozz fel az Esport1 Messenger botra!Tegnap ért véget a BLAST Pro Series Koppenhágai állomása, ahol Lars Løkke Rasmussen újra meglátogatta és köszöntötte az Astralis csapatát, –sőt, a dánok Na'Vi elleni mérkőzése előtt beszédével nyitotta meg a mérkőzést.

"...A csapatok készen állnak, igazi parázs mérkőzés előtt állunk. Nem utolsósorban, miattatok, emiatt a fantasztikus közönség miatt. És nem csak ti vagytok ma velünk, világszerte milliók is itt vannak, követve ezt a versenyt, üdvözöllek titeket is. Végül, de nem utolsósorban, üdvözlöm a jelenlévő csapatokat és versenyzőket. A világ minden tájáról hoztátok magatokkal a tehetségeteket. Hosszú évek kemény munkája árán vagytok most itt, és az út során talán többször is meg kellett győznötök az embereket, hogy nem időpocsékolás, amit csináltok."

"Ma remélem, hogy bebizonyítjátok nekik, hogy tévedtek. Igaz sportolók vagytok, álmaitok eléréséhez a tehetségeteket használjátok. A Counter-Strike világát és nyelvét egy kívülállónak, mint én, talán nehéz lehet megérteni. Ecokör, ace, CT, T-oldal, ugyanakkor ez egy olyan világ is, ami hovatartozástól függetlenül, különböző országokból és kontinensekről is képes összehozni az embereket. Itt senki sincs megítélve a nemzetisége miatt, a vallása miatt, a kinézete miatt. Itt csakis a tehetségetek számít. ... Tudom, hogy sokan várjátok már a mérkőzés kezdetét, így engedjétek meg, hogy sok szerencsét kívánjak a csapatoknak, minden egyes nézőnek pedig, bárhol legyen is a világban, a lehető legjobb élményt."

Lars Løkke Rasmussen teljes beszédét angol nyelven itt nézhetitek meg:


KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!