Ezekre a hősökre szeretnének skineket a vb győztes IG tagjai a Riottól

Ezekre a hősökre szeretnének skineket a vb győztes IG tagjai a Riottól

A LoL döntő utáni sajtótájékoztatón beszéltek erről a kínai bajnokok.

Az már biztos, hogy nem lesz új Fnatic világbajnok hőskinézet csomag, hiszen a nyugat legerősebb csapata 3-0-ra kikapott az idei LoL világbajnokság fináléjában a kínai Invictus Gamingtől, ezzel nyolc év után először lett a világ legnagyobb e-sport versenyének kínai bajnoka. A döntő utáni sajtótájékoztatón rendre kérdés szokott lenni az, hogy a bajnokok milyen hőskinézetet szeretnének maguknak a játékba, hiszen a Riot Games a pénzdíjazás mellett még egy személyre szabott kinézettel is kedveskedik a végső győzteseknek. 

Még két évvel ezelőtt volt egy videó arról, hogy milyen részletességgel, és hogyan próbálják meg ezeket a kinézeteket ténylegesen a játékosok stílusára, mozgására, viselkedésére szabni; az alábbi cikkben láthatod, hogyan készültek pl. az akkori SKT skinek.

League of Legends: Így készültek az új SK Telecom skinek!

Mindenki nyugodjon le a ..., benne van Faker bukfence!

Az Inven faggatta a győzteseket a meccs után, az Invictus Gaming játékosai pedig nagyjából eldöntötték már, hogy mit szeretnének. Nézzük, köztük van-e a te kedvenced is!

A világbajnoki döntő MVP-je, Ning a már védjegyének számító Camille skint szeretné, –ami nem meglepő annak fényében, hogy mennyire lejátszotta vele Broxah-t az első és a harmadik meccsen. Baolan, a csapat támogatója Rakant szeretné, azt mondta, azért mert szerinte aki a hőst tervezte, egy géniusz volt. JackeyLove, a csapat lövésze, aki ezen a tornán felnőtt Uzi mellé, még vacillál, vagy Draven, vagy Kai'Sa mellett teszi le a voksát. A gárda sztártoposa, TheShy Fiora és Aatrox között gondolkodik még, de valószínűleg utóbbi lesz, mert Fiora még mindig kellemetlen emlékeket idéz benne a KT Rolster elleni meccs miatt. Aatrox-szal viszont a fináléban és a G2 ellen is parádézott, azt a 4 emberes Aatrox Q-t egy darabig még nem felejtik el.

Duke, TheShy cseréje az első játékos, aki két különböző csapattal tudott világbajnokságot nyerni (2016-ban az SKT-vel lett győztes - a szerk.) Ireliát szeretné, azért, mert ez volt az egyik legizgalmasabb karakter a tornán. A végére maradt a torna –szerintünk– legjobb játékosa, Rookie, aki azt mondta, olyan hőst szeretne, amiből nagyon sokat el lehet adni, –és mivel Duke már Irelia mellett letette a voksát, így vagy LeBlanc-ot, vagy Akalit fogja választani.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!