Elképesztő kolor parádéval nyert maratoni meccset a EURONICS az MDL-ben!

Elképesztő kolor parádéval nyert maratoni meccset a EURONICS az MDL-ben!

Az EURONICS jelenleg az ESEA MDL 29-ik szezonjában küzd a rájátszásba jutásért.

11 mérkőzésen van túl a Domoszlay " kolor " Ádámmal kiegészülő EURONICS Gaming az ESL Pro League előszobájának is nevezett ESEA MDL 29-ik szezonjában, hiszen innen van esélye a csapatoknak arra, hogy a világ legrangosabb online ligájának tagja legyen.

Az ESEA MDL egy 24 csapatos online liga, ahol mindenki játszik mindenkivel egy BO1 összecsapást. Az EURONICS tehát olyan csapatokkal is megküzd majd, mint például az ENCE vagy az OpTic. Kolor és csapata jelenleg 11 mérkőzésen van túl, menetelésüket még szeptember 18-án kezdték meg a ligában a 3DMAX csapata ellen, ahol egy 16-7-es vereséget szenvedtek. Szűk egy héttel később a Smoke Criminals nevezetű európai mix formációt verték meg 16-12-re.

Ezt követően az október a csapat számára zsinórban négy elszenvedett vereséggel kezdődött, ahol olyan csapatokkal szemben maradtak alul kolorék, mint pl. a Team Kinguin, a Majort is megjárt Sprout illetve ide sorolható még az Epsilon ötöse is.

Október 30-án azonban sikerült összeszednie magát a német többségű csapatnak, és a pár nappal korábban az ECS hatodik szezonjában Astralis-t is legyőző francia LDLC-t is sikerült elvernie az EURONICS-nak egy hosszabbításos Nuke-on 19-16-ra. Ezt követte egy könnyed győzelem a dán Fragsters ellen, ahol csupán két kört engedett ellenfelének az ESG. 


Bár az akkor még győzelemmel nem rendelkező brit Team Endpoint ellen becsúszott egy vereség még ebben a hónapban, a soron következő két mérkőzést sikerült behúznia az EURONICS-nak, mely meccseken a finn SuperJymy-t verték meg 16-13-ra, illetve az ALTERNATE aTTaX ötösét is egy borzasztóan izgalmas összecsapáson 22-20-ra, ahol a magyar srác toronymagasan első volt gyilkosságok tekintetében, és gyönyörű megmozdulásokat is láthattunk tőle.

Novemberi teljesítményük tehát egyelőre három győzelem és egy vereség, összességében pedig öt győzelem hat vereség a mérlegük, mely a 18-ik helyet jelenti a tabellán, de van még hátra mérkőzés bőven, és ha tudják tartani jelenlegi teljesítményüket, akkor semmi akadálya annak, hogy ne vegyenek részt a rájátszásban, –sőt mi több, a LAN döntőkben. 

Az ESG-t legközelebb a mai nap láthatjátok 18:00-tól, ahol a dán OpTic lesz az ellenfelük, mely mérkőzésről természetesen magyar közvetítést is láthattok az alábbi csatornán.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!