KioShiMa nem áll messze attól, hogy a Cloud9 hivatalos játékosa legyen

KioShiMa nem áll messze attól, hogy a Cloud9 hivatalos játékosa legyen

DeKay mellett több forrás is azt állítja, a francia játékos marad Észak-Amerikában.

Jarek " DeKay " Lewis számolt be arról a vpesports.com oldalán, miszerint több forrás is azt állítja, hogy a jelenleg Cloud9 csapatába beugróként funkcionáló francia Fabien " kioShiMa " Fiey igen közel áll ahhoz, hogy jelenlegi státuszát felváltsa arra, hogy a C9 hivatalos játékosa legyen.

KioShiMa tehát egyre valószínűbb, hogy az amerikai szervezet CS:GO csapatának aktív tagja lesz a 2019-es Katowice-ben megrendezendő Major versenyéig. A francia játékost még a BLAST Pro Series koppenhágai állomására invitálta a Cloud9, hogy beugróként segítse ki a csapatot, miután Tyler " Skadoodle " Latham bejelentette visszavonulását, –mely nem sült el olyan rosszul, hiszen rengeteget tett hozzá kioShiMa a C9 teljesítményéhez.

A csapat úgy végzett az ötödik helyen, hogy ez első nap a csapat svéd irányítója, Golden nem tudott megjelenni egészségügyi problémákra hivatkozva, –így a csapat edzője valens ugrott be a helyére, amikor is bár a Natus Vincere ötösétől kikaptak 16-13-ra, a Made in Brazil csapatát sikerült legyőzniük ugyanezzel a végeredménnyel. KioShiMa mindkét mérkőzésen top fragger volt.

A második napon a FaZe ellen kezdtek, akiket szintén 16-13-ra sikerült legyőzniük. Ezután érkezett a később döntőbe is kerülő Ninjas in Pyjamas, akiktől kikaptak, az utolsó mérkőzésük pedig a világelső Astralis ellen zajlott, ahol egy hét körös első félidőben elszenvedett hátrányt sikerült ledolgozniuk, –de a mérkőzést nem sikerült megnyerniük, így 16-14-re alulmaradtak.

A verseny "Stand-off" mérkőzését szintén a Cloud9 és a dánok vívták, ahol egy az egy elleni csaták döntenek a 20.000 dolláros bónuszról, melyet sikerült megnyernie a Cloud9-nak: a francia szintén tudott győzni Magisk ellen egy Desert Eagle csatában.


Az még tisztázatlan, hogy kioShiMa lesz-e a tagja a csapatnak az ESL Pro League során, ahol már csak 2 darab BO2 meccset kell vívnia a C9-nek azért, hogy a jelenlegi kilencedik pozíciójukból feltornásszák magukat a LAN döntőt érő hatodik helyig.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!