Egymás mellett videón a régi és az új Warcraft III

Egymás mellett videón a régi és az új Warcraft III

Az összehasonlító videókon látszódik, hogy mennyire jól néz ki az új Warcraft III: Reforged. Jövőre érkezik PC-re a Blizzard egyik legjobb játéka!

A BlizzCon egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy jövőre érkezik a legendás játékuknak a felújított változata. A Warcraft III: Reforged már előrendelhető a Battle.net oldalán és az alkalmazáson belül, de egyelőre nem tudunk túl sok részletet az RTS műfaj állócsillagáról.

Felújított változattal tér vissza a Warcraft 3!

Felújított változattal tér vissza a Warcraft 3!

Ami biztos, hogy jövőre érkezik valamikor, és a Frozen Throne kiegészítő alapból benne lesz a játékban. A két kiadás között az alapváltozat 29.99 euróért lehet a miénk, a Deluxe Edition 39.99 euróért, azonban ebben már a plusz tartalmak is benne vannak, amiket a többi Blizzard játékon belül lehet majd felhasználni. A gépigénye minimális, a retró faktor maximális, garantáltan sikerre van ítélve a játék. Nem úgy, a Diablo Immortal, amiről időközben kiderült, hogy nem lehet majd internetkapcsolat nélkül játszani vele.

A Warcraft III: Reforged többször is feltűnt a monitorokon, mivel a BlizzConon ki lehetett próbálni egy rövid küldetést. A rajongók azonban többet akartak, ezért egymás mellé helyezték az eredeti játékot és a felújított változatot. A videók magukért beszélnek. A hősökön és egységeken át a pályaelemeket, animációkat és a játékos interfészt is átalakították, –sőt, akár 4K-s felbontáson is élvezhetjük majd Uther és Rexxar kalandjait.

A Blizzard valaha volt egyik legjobb játékának felújított változata 2019-ben érkezik majd meg, kizárólag PC-re.

Rendeljétek elő és üljetek fel a hypevonatra!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!