Nem vagy benne a Warban? Akkor is javasolhatsz War Decket a társaidnak!

Egy apró trükk segítségével akkor is javasolhatsz War Decket társaidnak, ha az adott Clan Warban nem veszel részt!

A Clan War rengeteg plusz arannyal és jutalommal dobja fel a már jól megszokott 1v1-es harcokat. A tokenek érkezése óta még fontosabb, hogy a klánunk minél jobb eredményt érjen el a harcokban és ehhez érdemes a tapasztalatokat összegyűjteni, a War paklikat előre tesztelni és megosztani a győztes deckeket a társainkkal.

How to suggest a war deck to the clan even if not participating in war. from r/ClashRoyale

A trükk lényege, hogy valakinek meg kell osztani a War meccsét a klánchaten és utána arra kattintva lehetőségünk van a jobb alsó sarokban lévő nyíllal kimásolni a War decket. Ezek után az adott Warban elérhető kártyákból szabadon létrehozhatunk bármilyen kombinációt, amit bedobhatunk a chatre.

Sokkal egyszerűbbé teszi a kommunikációt a klántagok között, és mi is segíthetünk társaikon úgy is, hogy kimaradunk a harcból.

Ami viszont a játékosokot továbbra is frusztrálja, –és ezzel a Supercell egyelőre nem foglalkozott–, hogy a War Deck hiába szürke a Final Battle ugyanúgy világít, mintha mi is harcolhatnánk a Warban. Továbbá arra sincs lehetőségünk, hogy megnézzük milyen kártyákat gyűjtött össze a csapatunk a harchoz.

Ezeket a zavaró dolgokat reméljük előbb-utóbb észreveszik a fejlesztők is, és átdolgozzák a játékosok javaslatainak megfelelően.

Ti ismertétek már ezt a trükköt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!