Megvette legelső skinjét a ban óta Tfue

Megvette legelső skinjét a ban óta Tfue

A skin nélküliek királyának már nem volt más választása.

Pár hónappal ezelőtt, bombaként robbant a hír hogy a Fortnite egyik –ha nem a legjobb– játékosát kibannolták. Mindez június végén történt. Az elején még keveset tudhattunk az ügyről, de később kiderült, hogy nem csalások vagy glitch kihasználások miatt, hanem egy account megvétele után döntött úgy az Epic, hogy példát statuál Tfue-val. Ez részben sikerült is, de azt is elérték, hogy a kiváló játékos egy jó ideig megorroljon rájuk. Azóta se vett skineket az új felhasználóján, de még a Battle Pass-hoz sem nyúlt hozzá, hogy véletlenül se támogassa a céget, akik egyébként már közel félmillió dollárt adtak neki a versenyeken elért eredmények után. Ez a sorozat viszont most megszakadt, hisz egy elég érdekes sztori miatt Tfue arra adta a fejét, hogy 100 ezer retweet esetén megveszi a legújabb Bullseye skint.

Az ötlet viszont nem csak úgy jött, hanem újból az Epic erőltette rá a dolgot. Történt ugyanis, hogy az NFL-es megállapodás keretein belül, szinte minden streamert megkérdezett az Epic, hogy szeretnék-e exkluzívan, hamarabb kipróbálni ezeket a kinézetek. Természetesen a többség elfogadta, de Tfue még mindig úgy érezte, hogy ő inkább passzolná ezt a lehetőséget. Az Epic-et ez egyáltalán nem zavarta és úgy döntöttek, hogy akkor is kiküldik neki a skineket.

Ezzel viszont jó pár új kinézet lett a ruhatárában, így a fent említett Tweetben megengedte, hogy a nézői döntsenek. A poszt 18 óra alatt több mint 120 ezer retweetet kapott, így nem volt mit tenni, meg kellett venni a skint:

A színjátékba egy kis műsírás is belefért, ami tovább növelte a produkció mém értékét. Nem is Tfue lett volna, ha nem kap még egy fricskát az Epic, hisz a játékos úgy döntött, hogy használja az egyik NFL skint, de a kinézetet az NFL egyik legrosszabb csapatának színeivel ruházta fel: a jelenleg 14. helyen álló, utolsó négy meccsüket elvesztő Cleveland Browns mezét rakta a skinre.

Az alábbi videóban megnézhetitek Tfue streamjének eseményeit, és reméljük, hogy minél több ilyen karizmatikus e-sportoló lép színre a Fortnite világában is, hisz a banterből sosem elég.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!