Hirdetés

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság nem lesz mentes a virtuális bunyótól!

TZeus | 18/11/08 16:22
Cikk mentése

A Tekken 7 itthoni népszerűsége bizony a MNEB köreibe is berepítette a játékot, így a közösség megmutathatja magát egy nagy rendezvényen.

Hirdetés

A nagy színpadon a hivatalos bajnokságok selejtezőinek döntői pörögnek majd, azonban szombaton 10:30-tól a kis színpadon egy ízig-vérig kőkemény Tekken 7 verseny lesz látható. Már lehet regisztrálni, de ha nem telik be az előzetesen kiírt 16 hely, akkor a helyszínen is van lehetőség a leggyorsabbaknak leadni a nevezésüket.

Az alábbi email címre még van lehetőség eljuttatni a nevezést: games@kecskemet.co. A versenyre csak 16 évnél idősebbek regisztrálhatnak!

A lebonyolításról is ejtsünk néhány szót: dupla ágrajzon küzdenek majd a játékosok, és minden mérkőzés best-of-3 lesz, a finálé pedig best-of-5. A versenyt PS4 konzolon tartják, saját kontrollert engedélyezett hozni.

Érdemes elolvasnotok a torna hivatalos szabályzatát is!

A verseny időpontja: november 17. szombat 10:30

Díjazás

  1. hely 40.000 Ft
  2. hely 10.000 Ft

A helyszín: PlayIT Show Budapest - 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

A belépéshez jegyvásárlás szükséges: ITT!

Ki lesz az ország legnagyobb rendezvényének virtuális ringjében a legnagyobb pofon osztója? Talán Te??? Nevezz, gyere és mutasd meg mire vagy képes a Tekken világában! Az se baj, ha lemaradtok véletlenül a bajnokságról, mert élőben tudjátok követni a versenyt az alábbi csatornán:

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?