A Társasjátékokban is ott a valódi Gamer élmény - Társasjáték Olympia 2018

A Társasjátékokban is ott a valódi Gamer élmény - Társasjáték Olympia 2018

Ha szeretnél IRL is összecsapni a barátaiddal, akkor a társasjátékokat neked találták ki. Sőt a legjobbak, már versenyeznek is.

Ha azt mondom, hogy társasjáték, akkor sokaknak eszébe jut a Monopoly, a Ki Nevet a Végén? vagy a Gazdálkodj Okosan. Pedig az utóbbi évtizedekben ezen szeglete a játék piacnak igencsak nagy változáson ment keresztül. A bonyolultabb, kreatívabb és persze sokkal színesebb asztali játékok utat találtak a nagy közönséghez és mára nagyon sokan töltik ezzel a szabadidejüket. 

Persze ezen népszerűségből kifolyólag elkerülhetetlen, hogy legyenek olyanok, akik komolyabban veszik a taktikákat és stratégiákat és ők elkezdenek versenyeket keresni, ahol megmutathatják, hogy ki a legjobb. Ez pedig már hazánkban is elindul. Már évek óta létezik egy társasos találkozó, ahol lehet játszani, megismerni a legújabb játékkínálatot, sőt a közösséggel is lehet ismerkedni, ami egyre nagyobb. Persze, ezen dolgok mellet lehet versenyezni is. Ebben az évben a Gamerelation csapat szervezett egy országos bajnokságot a következő játékokból

10:00 - Carcassone döntő
11:45 - Kingdomino döntő
13:15 - Century – Fűszerút döntő
14:30 - Ticket to Ride döntő
15:45 - Cartagena döntő 
17:15 - 7 Csoda párbaj döntő  

Fenn pedig az időpontok nem csak azért kerültek fel, hogy akkor lehet indulni otthonról, hanem idén először a szervezők a Twitch keretein belül, vasárnap élőben közvetítik majd az összecsapásokat.

Nézd meg GameRelationNet élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ha pedig még időtök is van, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy látogassatok ki a Lurdy házba, hiszen nagyszerű programok és még nagyszerűbb társasok várnak rátok. A rendezvényről a következő Facebook esemény keretein belül találtok további információt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!