Nem sikerült a továbbjutás az MDL-ben az EURONICS-nak

Nem sikerült a továbbjutás az MDL-ben az EURONICS-nak

Ennek ellenére olyan csapatokat is sikerült megszorongatniuk, mint például az OpTic.

Mind a 16 kötelező mérkőzésén túl van tehát Domoszlay kolor " Ádámmal kiegészülő EURONICS Gaming az ESEA MDL 29-ik szezonjában, a legjobb nyolcba kerülés azonban sajnos most elmaradt a német többségű csapattól. Minden esetre a magyar játékos kitartó, és bízik csapatában, illetve szerinte nem kell foglalkozni a múlttal, hanem a jövőre kell koncentrálni.

Az EURONICS a 16 meccséből hetet nyert meg és kilencet veszített el, így az összegyűjtött 21 ponttal végül a 19-ik helyen végeztek. Ez azt jelenti, hogy osztályozó mérkőzést kell játszaniuk annak érdekében, hogy ott lehessenek az MDL 30-ik szezonjában is.

A 16 mérkőzés során olyan csapatokat vertek meg, mint például éppen az IEM Chicago versenyén elődöntőig is menetelő, illetve egy pályán Astralis-t is legyőző LDLCTeam Fragsters, vagy akár ide sorolhatjuk az ALTERNATE aTTaX ötösét is, akik ellen kolor többször is brillírozott.


Azonban amellett sem szabad elmenni, hogy a ligában első helyet megszerző OpTic ellen egy borzasztóan szoros Train mérkőzésen éppen, hogy alul maradtak 16-14-re. Ezekből az eredményekből is látszik, hogy bőven van még a srácokban, és jövőre simán meglehet a továbbjutás, onnan pedig akár az ESL Pro League-be kerülés is, ehhez azonban az osztályozó mérkőzést kötelező lesz megnyerni a bennmaradás érdekében.

További sok sikert kívánunk a csapatnak!

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!