Az új A.I.M skin apró részletei teaselhetik nekünk a havas pályát

Az új A.I.M skin apró részletei teaselhetik nekünk a havas pályát

A Hunting Party skin nem kapott történetet és valamiért megfagyott a lába, de ez mind beleillik egy igazán érdekes teóriába.

Végre elérkeztünk a hetedik héthez a szezonban, így lehullott a lepel a legújabb titkos skinről, ami ezúttal az A.I.M. lett. Eleinte sokaknak nem igazán jött be a robot kinézet, de egy teória szerint, mindez nem csak esztétikai választás volt, hanem a történethez van köze.  Érdekességképpen még érdemes megjegyezni, hogy a skin összes darabját megkapjuk majd valószínűleg, kivéve a Pickaxe-et, amit majd csak a boltban tudunk megvenni, legalábbis a leakek szerint. De térjünk is rá a teória lényegére, ami arról szól, hogy a robotnak azért nincs háttértörténete, mivel a mi idősíkunkban még nem is létezett.

Ahogy a képen is láthatjátok, a kinézet keze és lába is egy fehéresebb árnyalattal van ellátva, de valószínűleg nem malterbe lépett, hanem részlegesen megfagyott. Ez azért kapcsolódik a történetéhez, mert a teória szerint a skin a jövőből érkezett, méghozzá a kocka szétrobbanása miatt tudott belépni az idősíkunkba. Egy ejtőernyőt is találtak már a pályán a játékosok, ami minden bizonnyal hozzá tartoznak, így az egyszer biztos, hogy az égből pottyant le. A megfagyott végtagok jelenthetik azt, hogy a jövőben, tehát idén decemberben a pálya nagy része havas lesz, és ezért érkezett meg hozzánk így A.I.M.

2017 telén a Save the World már kapott egy havas kinézetet, így a feladat nem lehetetlen, és a Battle Royale pályára se lenne túl nehéz implementálni egy kis havat. Az biztos, hogyha ez a következő szezonban jöhet csak el, –de ha megérkezik, akkor reméljük mind a 10 hetet átjárja majd a tél.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!